Klyve-trenerens suksess i poker-NM

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

OSLO: Han er godt kjent fra lokalfotballen i Telemark, men denne uken har Arne Olsen (34) markert seg under main event i poker-NM.

DEL

Olsen ble til slutt nummer åtte i NM. Det gir en pengepremie på småpene 149 150 kroner.

– Nå blir det noen fine julegaver, smiler Olsen, som dette året har vært spillende trener på 5. divisjonslaget til Klyve.

– Man har alltid litt gjeld å betale ned. Pengene skal nok få bein å gå på. Dette var en grei timelønn etter noen dager ved pokerbordet, fortsetter han.

Heiagjeng på Klyve

Skiensmannen har mange år bak seg i lokalfotballen i Telemark. Olsen er kanskje best kjent etter tiden i Urædd, men han har også spilt for Pors, Tollnes og FK Grenland. Nå er han aktiv i Klyve.

– Det var en gjeng som var samlet på Klyve for å se på finalen i dag. Derfor er det litt kjedelig at jeg røk ut allerede etter halvannen time, sier 34-åringen, som er skuffet over at han «kun» ble nummer åtte under NMs main event.

Olsen traff kongen på flop og gikk all in. En motstander, som hadde ess, syv på hånda, synte. Dessverre for Olsen, traff motstanderen esset på både river og turn.

– Akkurat nå er jeg skuffet. Jeg hadde litt utur, og det er ikke så veldig mye jeg kunne gjort annerledes. Eneste måten jeg kunne unngått dette, var å satse all in før flop, men med tanke på de andres stack, som var mye bedre enn min, valgte jeg å syne, forklarer han.

Stokkan norgesmester

Men når han får finalerunden litt på avstand, vil han være fornøyd med 8. plassen i NM.

– Selvfølgelig. Det er helt fantastisk å komme så langt, ikke minst med tanke på at 2100 spillere deltok, sier Olsen, som videre fleiper med «ingen kommentar» på spørsmål om hvordan det har gått i NM tidligere.

– Jeg har vel kommet videre til dag to kun én gang, sier telemarkingen, som startet med poker for 15 år siden.

– Jeg spiller på hobbybasis, både lokalt og på nettet. Jeg spiller for spenningen og konkurransens skyld, sier Olsen.

Preben Stokkan kunne krone seg norgesmester onsdag kveld, og samtidig innkassere 1 480 000 kroner. Pojan Salim ble nummer to, og fikk med seg 806 300 kroner fra NM.

Artikkeltags