Stordalen starter opp nok et selskap

NYTT PR-BYRÅ: Petter Stordalen etablerer et nytt PR-byrå, Storm Communications, sammen med Jan-Erik Larsen (t.v) og Marius Parmann, som skal lede byrået.

NYTT PR-BYRÅ: Petter Stordalen etablerer et nytt PR-byrå, Storm Communications, sammen med Jan-Erik Larsen (t.v) og Marius Parmann, som skal lede byrået.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

OSLO: For ikke lenge siden gikk hotellkongen Petter Stordalen inn i forlagsbransjen. Nå utvider han med nok et forretningsområde.

DEL

Og dette bør være noe han vet en del om. Petter Stordalen etablerer nemlig PR-byrået Storm Communications, som skal bli et søsterbyrå av kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen, skriver Nettavisen.

Sammen med blant annet tidligere statsråd Bjarne Håkon Hanssen og tidligere statssekretær Jan-Erik Larsen, skal Storm Communications bli best på selskapskommunikasjon, sier Stordalen.

- Jeg har alltid blitt motivert av å jobbe sammen med og satse på bra folk. Gjennom årene har jeg jobbet med flere kommunikasjonsbyråer i det nordiske markedet, og det er ingen tvil, Kruse Larsen leverer i en klasse for seg. Dette er grunnen til at jeg nå vil inn i PR-bransjen, sier Stordalen i en pressemelding.

Hotellkongen understreker at Storm Communications skal «bli best, men ikke størst».

- Skal man bli best, må man tørre å være tydelig på hva man kan og rendyrke dette,sier Stordalen.

Stordalens selskap, Strawberry Group, er tidligere kunde av Kruse Larsen. Nå blir Stordalen jevnstor eier i Storm Communication. Selskapet vil ha åpne kundelister, og skal ledes av Marius Parmann, som nå er seniorrådgiver og partner i Kruse Larsen.

Artikkeltags