Gå til sidens hovedinnhold

– Skjer dette virkelig!? R8-Emil om den eventyrlige veksten

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN: En av de mest spennende forretningsfolkene i området her er Emil Eriksrød.

Han har kommet som en vind, en fønvind, inn i næringslivet i Grenland og røsket opp i mange oppleste og vedtatte sannheter.

Allerede som 20-åring var han i gang med business. I Bergen. Han er aktiv på alle arenaer, ikke minst i de sosiale mediene, men fant tid til en nydelig kveldstur på Årdalsåsen i Porsgrunn, men ville også gjerne rekke en bedriftskamp i fotball, der han selv skulle spille.

Dette var den andre turen for meg den dagen, hvilket, må jeg innrømme, var mulig å merke i beina. Men Emil, kall ham gjerne turbo-Emil, var en blid og omgjengelig turkamerat som delte rikelig av sine erfaringer og planer.

Åpenhet har vært R8s bumerke siden vi begynte å følge dem og Emil har virkelig ikke tenkt sove seg til suksess. Å prate med mannen som var finansdirektør i Halgrim Thon-gruppen som 25-åring, gir et innblikk inn i en utrolig spennende verden, som i øyeblikket er preget av unge karer med fine dresser. Men også av mot, evne og vilje til å satse på framtiden, i stedet for å sitte med hendene i fanget og jamre seg over alt som ikke er perfekt.