Det forteller kommunikasjonssjef Hallvard Opheim til TA.

Eplehuset lyste i går ut to stillinger til sin nye butikk. Butikksjef og assisterende butikksjef er ønsket til den nye satsingen i Grenland.

- Det er to hovedårsaker til at vi ønsker å etablere oss i Skien. Vi har gått over kartet over våre butikker, og registerer at det er et sort hull i grenlandsområdet. Grenland er et område vi har tittet på ganske lenge, og nå passet det bra. Når vi leter etter nye steder å etablere oss er vi også på jakt etter gode lokaler. Det har vi nå funnet på Herkules. Det er viktig for oss, forteller Opheim.

21 butikker

Eplehuset er spesialister på Apple-produkter, og har per nå 21 butikker rundt om i landet. Eplehuset har også egne autoriserte serviceverksteder som tar service på alt av Apple-produkter.

- Vi skal inn i den nye flotte fløyen på Herkules. Her skal det meste stå klart i løpet av oktober. Vi er veldig fornøyd med lokalet, og tror den miksen av butikker som er inne på kjøpesenteret passer oss godt, forklarer kommunikasjonssjefen.

Akkurat når Eplehuset åpner på Herkules er ikke klart enda, men det nærmer seg veldig.

- Det er vanskelig å være konkret på dato. Det er ganske mye som skal på plass, men vi jobber så fort vi kan - og skal ha dørene åpne i god tid før julehandelen, forsikrer Opheim.

Satser på bedriftsteam

Eplehuset tar også med seg en nysatsing til Skien. Butikken på Herkules vil få sitt eget bedriftsteam.

- Det er bare èn av våre andre butikker som har et slikt team. Skien blir på mange måter en pilot i så måte. Vi har stor tro på dette tilbudet, og håper næringslivet i Grenland kommer til å nyte godt av det, sier kommunikasjonssjefen.

Foreløpig er det bare stillingene som butikksjef og assisterende butikksjef som er lyst ut, men Eplehuset vil ha behov for enda flere ansatte før butikken kan åpne.

- Vi trenger et godt knippe med folk, men akkurat hvor mange har vi ikke helt fastlagt enda. Dette er noe vi vil ta stilling til fortløpende, avslutter Hallvard Opheim.