Odd-spillerne klare for snømåking

Artikkelen er over 13 år gammel

SKIEN: Odd-spillerne ser fram til dagens trening. Styrkeøkten skal komme andre til gode når snømåking står på programmet.

DEL

I går tok Odd Grenland kontakt med Skien kommune og sa at de har 25 eliteseriespillere til disposisjon for snømåking. Både skoler, barnehager og eldre får hjelp til å bli kvitt de enorme snømengdene.

- Vi var ute og jogga på Falkum den dagen uværet begynte. Det var da vi kom på ideen om at vi kunne bruke en styrkeøkt til snømåking og dermed hjelpe for eksempel eldre som sliter med å bli kvitt all snøen på egenhånd, sier Odd-spiller Jan-Frode Nornes.

Som sagt så gjort, og i dag klokka 09.15 møter alle Odd-spillerne i vinterklær klare for en veldedig innsats.

- Jeg har jo måka litt i heimen, og det er ingen tvil om at to timer med snømåking er bra trening. Dessuten etterlyser vi stadig alternativ trening, og det får vi jo nå - samtidig som vi hjelper andre. Dette er perfekt, smiler Nornes.

Han gleder seg spesielt til å se Ruberth Morán (fra Venezuela) og Somen A Tchoyi (fra Kamerun) bruke snøskuffa.

- De har vel aldri måka snø. Nå får de lære seg hvordan det er å bo i Norge, avslutter Jan-Frode Nornes.

Her er oppdragene Skien kommune har gitt Odd-spillerne: Mælum aldershjem (taket skal måkes), barnehagen på Gulset (rømningsveier, dører og vinduer skal måkes fram), barnehagen på Kollmyr (rømningsveier, dører og vinduer skal måkes fram), Einaren (veier ved avlastningsboliger skal måkes), Røymyra bofellesskap (rømningsveier, dører og vinduer skal måkes fram).

Artikkeltags