Grantaten var ikke ekte

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

DRAMMEN/SKIEN: Politiets bombegruppe har sikret en granatlignende gjenstand ved Drammen stasjon. Det gikk utover togtrafikken på strekningen Drammen-Skien. Det viste seg at granaten ikke var ekte.

DEL

DRAMMEN: – Vi kan bekrefte at bombegruppen har sikret gjenstanden i en av sine konteinerløsninger, sier operasjonsleder Christian Gulli i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

Selv om gjenstanden ligner en håndgranat, er den ikke ekte, ifølge politiet. Det er foreløpig ukjent hva gjenstanden inneholder.

Søppelbøtte

Politiet fortsetter arbeidet på stedet med teknisk etterforskning og søk. Samtidig jobber de også med å identifisere hvem som har plassert gjenstanden på perrongen. Politiet avkrefter imidlertid at det er ringt inn noen bombetrussel mot stasjonen, men ber om tips hvis publikum har opplysninger om hendelsen eller om hvem som har stått bak.

Politiet fikk melding om funnet i 13.30-tiden onsdag. De rykket raskt ut til stasjonen med flere patruljer og evakuerte området, ifølge Drammens Tidende. Også ambulanse og brannvesen kom til stedet.

Avisen skriver at gjenstanden var plassert på en søppelbøtte på perrongen.

Evakuert

I tillegg til stasjonen ble også et større område på Strømsø torg evakuert, sammen med flere kafeer og spisesteder i området. Politiet på stedet var bevæpnet og har på seg skuddsikre vester og hjelmer.

All togtrafikk forbi Drammen stasjon ble stanset. Trafikken ble gjenopptatt ved 16.15-tiden.

(©NTB)

Artikkeltags