Puben hadde vært stengt i flere år, men så kom TV Norge på besøk

 F.v. Rune Haraldsen (snekker), Thomas Steen (interiørdesigner), Synnøve Skarbø, John André Hanøy (interiørdesigner), Mads Molvik (interiørdesigner) Foto: TV Norge

F.v. Rune Haraldsen (snekker), Thomas Steen (interiørdesigner), Synnøve Skarbø, John André Hanøy (interiørdesigner), Mads Molvik (interiørdesigner) Foto: TV Norge

Artikkelen er over 2 år gammel

NOTODDEN: 2. oktober er det premiere på TV Norge-programmet «Norske rotehjem». 26. oktober er programmet viet puben StuA.

DEL

StuA er en tidligere studentpub som har ligget brakk i flere år. 26. oktober får tv-seerne se resultatet av at programleder Synnøve Skarbø har hjulpet Julie Dahl og Lene Skjolden med å sette den gamle puben i stand igjen.

Programleder Synnøve Skarbø skrev i fjor boken «Synnøves system» og er den bakenforliggende årsaken til det som lanseres som TV Norges nye storsatsing på TV. «Norske rotehjem»skal gå i beste sendetid fire kvelder i uken i seks uker. Om programmet fra Notodden skriver TV Norge dette.

ROCKESTUE: StuA på Notodden har huset mange store artister. I 2002 sto St. Thomas på scenen. Dette var det samme året han som første nordmann spilte i Royal Albert Hall. Thomas Hansen - som var hans reelle navn, gikk bort i 2007.

ROCKESTUE: StuA på Notodden har huset mange store artister. I 2002 sto St. Thomas på scenen. Dette var det samme året han som første nordmann spilte i Royal Albert Hall. Thomas Hansen - som var hans reelle navn, gikk bort i 2007. Foto:

– Synnøve og teamet får et spennende oppdrag når Julie Dahl og Lene Skjolden trenger ryddehjelp før gjenåpning av studentpuben Stua. Puben har vært ute av drift en lang stund, og det er mye som må gjøres. Nå er det bare tre dager til de skal åpne, men ingenting er klart. Her trengs det definitivt hjelp. Synnøve og teamet tar saken, og finner nyttige og kule løsninger for å lage et hyggelig sted for studentene.

Ekstreme rotehus

«Norske rotehjem» skal gjennom serien vise frem noen av de mest ekstreme utgavene av rotehjem i Norge.

ROTEHUER: Lene Skjolden og Julie Dahl har fått hjelp av programleder Synnøve Skarbø (midten) til å sette i stand den gamle studentpubem StuA.

ROTEHUER: Lene Skjolden og Julie Dahl har fått hjelp av programleder Synnøve Skarbø (midten) til å sette i stand den gamle studentpubem StuA. Foto:

– Deltakerne er fargerike mennesker som alle har et felles problem – at rotet har overtatt fullstendig, og at dette påvirker følelsene til det ekstreme. Ved å melde seg på ønsket disse menneskene å forandre livene sine. Synnøve Skarbø og hennes team av eksperter rydder opp, forandrer og optimaliserer boliger og rom ved å benytte seg av ulike ryddeteknikker og praktiske løsninger som skal sikre at det holdes ryddig fremover.

Artikkeltags