Kvelden startet allerede ved 23.30-tiden for politiet på Notodden. Da hadde det vært et slagsmål ved torvet. En mann ble kjørt til legevakten for en sjekk med skader i ansiktet.

Et par timer senere måtte politiet i bluesbyen rykke ut til nok et slagsmål. Denne gang på en adresse langs Sagfossveien. Også her fikk en person skader i ansiktet og ble sett til av ambulansepersonell. Personen ble deretter tatt med til legevakta. Politiet har ikke opplysninger om hvem som slo.

Vi holder oss i Notodden for litt før klokken tre natt til søndag ble tre personer bortvist fra Notodden sentrum etter krangel og amper stemning mellom flere personer.

Nattens siste hendelse fra politiloggen skjedde på Ulefoss hvor en taxisjåfør meldte fra om at han hadde en passasjer i bilen med knivskader i det ene beinet. En time senere kunne politiet pågripe det de mener er gjerningsmannen på en adresse i Helgen i Nome. Politiet mener også at det var her knivstikkingen skjedde. Både offeret og gjerningsmannen er i 40-årene.