Hvem fjernet vogna?

I VEIEN: Bane NOR ønsket vogna fjernet fordi den tok opp plass og vanskeliggjorde brøyting.

I VEIEN: Bane NOR ønsket vogna fjernet fordi den tok opp plass og vanskeliggjorde brøyting. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

NOTODDEN: En hensatt campingvogn ved togstasjonen er endelig fjernet, men ingen vet hvordan.

DEL

TAUET ELLER HENTET? Det var for en knapp måned siden vogna dukket opp. Den var ikke kjørbar på grunn av et punktert dekk. Det har vist seg umulig for Bane NOR å komme i kontakt med eier – vogna hadde ingen skilt og chassisnummeret lot seg ikke etterspore. Bane NOR sendte derfor politiet en begjæring om borttauing av campingvogna.

Notodden stasjon ligger kloss opp til E134 og det kan virke som eieren tilfeldigvis har kjørt inn der og parkert etter å ha fått en punktering. Hvorfor den ikke ble reparert og hentet etter kort tid er det ingen som vet.

PUNKTERT: Dette er antakelig årsaken til at den ble hensatt ved togstasjonen i utgangspunktet.

PUNKTERT: Dette er antakelig årsaken til at den ble hensatt ved togstasjonen i utgangspunktet. Foto:

Kan sitte igjen med regningen

– Vogna er til sjenanse og ulempe for våre reisende da den opptar en p-plass, samt er et problem for p-plassens vedlikehold, særlig når det gjelder snørydding. Vi er klar over at eier av kjøretøyet må bære kostnaden. Dersom eier ikke kan spores eller dekke kostnadene til et tauingsfirma – eller at vrakpanten ikke dekker totalkostnaden, er Bane NOR klar over at vi selv må bekoste tauingen, heter det i begjæringen til politiet.

Politiet på Notodden har ingen spor i loggen sin rundt hva som har skjedd med vogna – så derfor kan det hende det er eieren selv som har hentet den. Skulle det likevel være et redningsselskap som har tauet den bort, dukker nok regningen snart opp – i Bane NOR-systemet.

Artikkeltags