Det har vært en kald natt, og to bilførere tok seg ikke bryet med å skrape frontrutene på bilene sine. Det får de nå betale for.

- To bilførere er i natt bøtelagt for å ha kjørt med nedisete frontruter. De må begge ut med 2600 kroner, skriver politiet på Twitter.

Utrykningspolitiet var på jobb også sent lørdag kveld. I Porsgrunn ble en bil stanset for kontroll i sentrum. Det viste seg at fører ikke hadde gyldig førerkort og vedkommende mistenkes samtidig for kjøring i ruspåvirket tilstand.

LES OGSÅ: Satte i gang søk etter hundekjører

Klokka 02.40 kom meldingen om at en mann på Notodden hadde slått og sparket en kvinne. Mannen ble pågrepet av politiet. Voldsutøvelsen skjedde på en fest på en privat adresse, og kvinnen oppsøkte selv legevakten etter hendelsen. Skadeomfanget er ikke gjort kjent.

I Skien ble en beruset kvinne hentet av politiet og innsatt i drukkenskapsarrest. Hun var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Klokka 03.20 fikk politiet melding om skadeverk på en statue i Kragerø sentrum. Flere personer ble sett løpende bort fra stedet.

Foreløpig er det ingen mistenkte i saken, konkluderer politiet.

Sto ute i sokkelesten

Litt før klokka 06.00 søndag morgen måtte en politipatrulje i Skien ta hånd om en kald innbygger.

En full 23-åring sto ute i sokkelesten og kom seg ikke inn i boligen sin. Han hadde mistet nøklene sine, skoa var borte og politiet måtte til slutt ta mannen med seg og tilby han drukkenskapsarresten.