Nattens festivalhendelser

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

NISSEDAL/NOTODDEN: Politiet er samlet sett godt fornøyd med folks oppførsel under Treungenfestivalen og Notodden blues festival, men noe er det alltid å rydde opp i. Dette skjedde natt til søndag.

DEL

Treungen

I 23-tiden fikk politiet melding om at en 19-åring hadde vært mottaker for et uprovosert slag i ansiktet. Dette resulterte i en knekt tann og politiet skriver på Twitter at de har signalement på gjerningsmannen. Politiet mistenker at en mann i midten av 20-årene fra Drangedal står bak handlingen.

Like før klokken tolv begynte to menn i 20-årene å slåss. En av dem endte med brukket nese da kampen var over, og fikk behandling av helsepersonell. Politiet har opprettet anmeldelse på forholdet.

Klokken fire oppdaget patrulje på festivalområdet at fire biler var blitt sprayet ned av innholdet i et brannslukningsapparat. Forholdet blir anmeldt.

Operasjonsleder ved Sør-Øst politidistrikt, Geir Kastmo, forteller at det har vært godt besøk fra første dag og første note.

– Samlet sett har festivalen forløpt meget greit.

Han takker for samarbeidet med arrangør og alle involverte, samt det blide publikummet.

Notodden

Litt før klokken halv tolv ble en mann pågrepet for utagerende oppførsel på en privatadresse i Notodden.

Operasjonsleder Ole Kamben forteller at politiet ble kontaktet da mannen begynte å kaste møbler ut av leiligheten slik at de lå midt i veien utenfor.

Han anmeldes for ordensforstyrrelse og bruk av narkotika. Han ble også innsatt i drukkenskapsarrest.

I ettiden ble en mann forstyrret under nattmåltidet sitt. Politiet forteller at han ble dyttet da han stod utenfor et gatekjøkken av en ukjent person. Dette resulterte i et blått øye for mannen som også vil anmelde forholdet.

Politiet har ingen konkrete mistenkt, men beskrivelse av mannen.

Utover natten ble to kvinner og en mann bortvist fra sentrum.

Kastmo forteller oppsummert at det har vært jevnt god stemning hele helga.

– Med tanke på antallet personer som har gjestet Notodden under festivalen har det fra politiets side ikke vært mye å sette fingeren på. Takk til alle involverte og ikke minst publikum, skriver han på Twitter.

Artikkeltags