Gå til sidens hovedinnhold

Skrot-Tor: - Ikke dump søpla hos meg

Artikkelen er over 5 år gammel

PORSGRUNN: Brukthandleren Tor Hylland, bedre kjent som Skrot-Tor, reagerer på at noen har dumpet søppel utenfor butikken i Porsgrunn.

I løpet av helgen hadde noen plassert en sofa med rifter i en pute før de hadde kjørt fra stedet.

- Vi vil jo gjerne ha brukte gjenstander, men vi vil gjerne at folk spør før de setter noe igjen utenfor butikken. Sofaen som ble plassert der på nattestid kaller han for søppel.

MACHO

- Du skal være passe macho for å plassere denne i stua og jeg kan garantere at det ikke er mange damer som ville godkjent dyret, spøker Hylland før han blir alvorlig igjen.

Poenget er at han ønsker at folk tar kontakt og at de oppsøker butikken på dagtid og ikke dumper gjenstander på nattetid.

DYRT

- For en privatperson koster det en hundrelapp å kjøre denne på dynga, men for oss som firma koster det flere ganger så mye. Det var sikkert ikke vondt ment, men vi vil gjerne vurdere møblene før vi sier ja takk. Denne hadde vi takket nei til, sier Hylland.

Han benekter at dumping av søppel utenfor butikken er noe stort problem, men valgte å legge ut et bilde på Facebook for å forhindre at det blir det. Sist gang han gjorde det kom giveren og hentet sofaen igjen. Denne gangen regner Hylland med at han selv må kjøre en tur på dynga.

POPULÆRE NORGESGLASS

- Vi prøver å gi bort ting i stedet for å kjøre på dynga, men det er enkelte ting som er umulig å bli kvitt som for eksempel leksikon.

I den andre enden av skalaen finner vi norgesglass - de er superpopulære.

- Jeg har hentet noen norgesglass med syltetøy i nå. Dessuten står det en kasse med Munkholm i bilen. De er uåpnet og gikk ut på dato i 2003, avslutter Hylland.