Mye fyll og vold i natt

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Telemark politidistrikt melder at det har vært en hektisk natt for politiet. Her er et utdrag fra politiets logg over nattens hendelser.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Les også: Brakk armen på mann - slo til to damer

Les også: Stakk hull i politibilens dekk

Oppsøkte leilighet

NOTODDEN: En 46 år gammel mann fra Notodden oppsøkte sent lørdag kveld en mann i hans leilighet på Notodden. Politiet ble varslet og bedt om å komme til stedet så fort de kunne.

Årsaken til dette skal være at de to mennene slåss så fillene føyk, melder operasjonsleder Aaltvedt.

Da politiet kom til stedet hadde 46-åringen stukket av, men den andre mannen var ikke alvorlig skadet. Politiet anmelder dette, og saken blir etterforsket, melder Aaltvedt.

Slo til vakt

BAMBLE: En 18 år gammel mann fra Vestfold slo til en av vaktene på Wrightegaarden i Langesund sent lørdag kveld. Det begynte da vakta mente vestfoldingen ikke var edru nok, noe 18-åringen ikke var enig i. Derfor lappet han til vakta og forsvant fra stedet. Politiet kjenner identiteten til mannen og han vil bli anmeldt, melder Aaltvedt.

Bråk på pub

NOME: Ansatte på Kampen pub på Ulefoss ringte til politiet ved 01-tiden natt til søndag, og ba om hjelp fordi flere av gjestene var havnet i slåsskamp på stedet.

- Politiet var da på vei til Seljord, men snudde og kjørte nedover igjen. Da patruljen kom frem var slåsskampen over og slåsskjempene hadde forlatt stedet, opplyser Aaltvedt.

Hørte rifleskudd

PORSGRUNN: Da politiet kjørte patrulje på Heistad natt til søndag hørte de plutselig tre skudd fra en rifle. Andre personer i området kunne fortelle at de hadde hørt det samme, og det ble dermed gjort undersøkelser i området. Det ble ikke funnet noen spor etter personene som hadde avfyrt skuddene.

Fikk glass i ansiktet

KRAGERØ: En mann som var ute og hygget seg på utestedet Galeien i Kragerø, måtte avbryte festen og dra på legevakta natt til søndag. Da han var på dansegulvet ble han truffet av et glass eller en flaske, noe som førte til at han ble kuttet opp i ansiktet.

På legevakta ble han sydd, og han har en viss peiling på hvem som var gjerningsmannen, opplyser operasjonsleder Aaltvedt.

Slått i bakken

BAMBLE: En 24 år gammel mann fra Bamble skal ha slått til en annen mann så kraftig at han falt i bakken og slo bakhodet. Han skal også ha begynt å blø. Mannen ble hentet av ambulanse og kjørt til sykehuset i Skien. Der ble han lagt inn til observasjon over natten.

24-åringen ble pågrepet av politiet og satt i arrest. Han vil bli avhørt på søndag.

- Det er blitt kjent de to har kranglet forut for dette slaget, opplyser Aaltvedt.

Falt ned trappa

SKIEN: En 34 år gammel mann fra Skien falt ned en trapp på utestedet Lekteren i Skien natt til søndag. Mannen blødde kraftig fra hodet, og ble kjørt til sykehuset med ambulanse. Han ble lagt inn til observasjon natten over.

- Det er uklart under hvilke omstendigheter mannen har falt ned trappen, og politiet vil gjerne komme i kontakt med vitner som har sett dette, melder Aaltvedt.

Artikkeltags