Tyven stjal fra studentene - så la han seg til å sove...

FANT IGJEN UTSTYR: To av bandets medlemmer jubler over at hundepatruljen til politiet fikk ferten av det stjålne musikkutstyret deres.
FOTO: PRIVAT/KORRUPTE KONGER

FANT IGJEN UTSTYR: To av bandets medlemmer jubler over at hundepatruljen til politiet fikk ferten av det stjålne musikkutstyret deres. FOTO: PRIVAT/KORRUPTE KONGER

Artikkelen er over 5 år gammel

PORSGRUNN: Studenthuset Elverhøy i Porsgrunn har hatt to innbrudd på kort tid. Onsdag ble mye av tyvegodset sporet opp, og midt blant tyvegodset lå en mann og sov.

DEL

Bandet «Korrupte konger» ble et av ofrene for tyveritoktene. Ifølge bandets medlemmer ble det først begått et innbrudd en gang mellom fredag og tirsdag. Dette ble oppdaget tirsdag, og politiet ble varslet. Bandet, som har øvingslokale i kjelleren på studentsamfunnet, la ut en lang liste over det det savnede musikkutstyret på sin Facebook-profil.

Onsdag morgen ble det oppdaget et nytt innbrudd hvor nok en bråte utstyr ble tatt, melder musikerne.

FANT SOVENDE TYV

Det var tidligere anslått at bandet var blitt frastjålet utstyr til en verdi av 25 000 kroner, mens studentsamfunnet mistet utstyr for cirka 20 000 kroner.

Politiet ble på nytt varslet, og en hundepatrulje ble sendt ut. Det ble raskt gjort sporfunn i nærheten.

Snart dukket diverse gjenstander opp, og til slutt fant patruljen en gammel kjenning av politiet sovende blant tyvegodset. Mannen, som er i 40-årene og fra Porsgrunn, ble pågrepet, mistenkt for tyveriene.

FIKK FERTEN VED ELVA

Musikerne i «Korrupte konger» opplyser via Facebook at de er glade for at vedkommende var av den late typen:

- Etter en god jungelsafari langs Lilleelva har mye av utstyret vårt dukket opp, konkluderer de. Bandet takker blant annet politiet og deres firbeinte hjelper.

- Uten dem hadde vi nok stått tomhendte nå, men vi savner fortsatt mikrofoner, gitarer og et par orange forsterkere, så vi blir veldig glade om dere fortsatt følger med, oppfordrer bandet sine følgere.

* Les også: - Ryktene på Facebook sier at du savner noen gitarer, kan det stemme?

Studentbandet består av følgende medlemmer: Gitarist Krister Kjørholt, vokalist Herman Svanes, gitarist Eivind Dalevoll, Tim Kristian Nielsen på trommer og Jostein Mathiassen på bass.

Artikkeltags