Gå til sidens hovedinnhold

- Det var noe galt med tarmen min.

Artikkelen er over 5 år gammel

Mille-Marie Treschow var kraftig forgiftet av tungmetall.

- Jeg fikk beskjed om at hverken medisiner eller andre hestekurer ville hjelpe, sier Treschow som er den nest største grunneieren i Telemark  til Se og Hør.

Forretningskvinnen tok en rekke tester og fikk beskjed om at hun var kraftig forgiftet av tungmetall, spesielt kvikksølv.

Hun forteller til kjendisbladet at hun følte et melankolsk tungsinn og følte seg lettere deprimert som følge av plagene.

 - Hjernen ble slørete, jeg følte ofte at jeg ikke kunne tenke klart.Det var tydeligvis også noe kalt med tarmen min, sier hun til bladet.

Kun rå økologisk mat

Løsningen ble en helsefarm i Florida, USA, kalt Hippocrates-senteret  for å få ny energi. Der oppholdt hun seg i tre uker der hun trente, spiste sunt og fikk coaching. Tre uker etterpå følte hun seg helt frisk igjen.

Selv om ingen har kunnet gi henne noe klart svar på grunnen til metallforgiftningen så kan det etter det hun selv forstår være gamle amalgam-fyllinger som er grunnen. Hun har også lagt om matvanene sine, og spiser ikke fisk og skalldyr, som kan inneholde tungmetaller, men kun rå, økologisk mat.