Åpner ny butikk – kan gi flere nye arbeidsplasser

VAREHUSSJEF: Rodney Omdal Karlsen blir sjef for byggvarehuset på 3000 kvadratmeter.

VAREHUSSJEF: Rodney Omdal Karlsen blir sjef for byggvarehuset på 3000 kvadratmeter.

Artikkelen er over 1 år gammel

VINJE: Kjeden åpner et splitter nytt byggvarehus på 3000 kvadratmeter.

DEL

– Denne etableringen vil ha en stor innvirkning på Åmot og regionen generelt. Både fordi det blir en økning av tjenester og produkter, men først og fremst fordi det sikrer verdifulle arbeidsplasser. Det styrker hele området, sier Rodney Omdal Karlsen.

Han blir ny varehussjef for Maxbo Vinje, og bor selv i Åmot.

Sommeren 2018

Byggingen av den nye Maxbobutikken, som skal være på den gamle sagtomta midt i Åmot sentrum, starter på nyåret og skal stå klar til sommeren.

– Jeg tror dette vil ha en veldig positiv effekt på den videre utviklingen av handel i regionen, sier den nye varehussjefen, som tror at dette vil bane vei for flere andre aktører.

– Positivt

Byggvarekjeden regner med at nyetableringen vil gi rundt 15-20 årsverk fordelt på butikk og lager. Det er Vinje-ordføreren glad for.

– Vi er over tid kjent med dette initiativet, og er veldig glad for at dette nå blir en realitet, sier Jon Rikard Kleven og legger til:
– Det får stor positiv virkning både for handelstilbudet til innbyggerne og hyttefolk, men óg for veksten i arbeidsplasser innen plasskrevende handel. Vi ser fram til videre godt samarbeid under etableringsfasen og i tida etterpå.

– Økning i regionen

– Vi ser en stor økning innen hus- og hytteutbygginger i regionen. I tillegg er det en sterk, lokal arbeidskraft. Det er de viktigste grunnene til at vi etablerer Maxbo i Vinje Kommune, sier Erlend Berg, driftsdirektør i Maxbo og ansvarlig for byggevareselskapets nyetableringer.

Artikkeltags