Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdag kommer disse nye matvarene i butikken

Artikkelen er over 4 år gammel

Spennende mellommåltider og brunost med jern er noen av produktene vi jubler over.

NETTAVISEN: Dagligvarebransjen utvikler til stadighet nye produkter og 02. mai er det lansering av sommerens nyheter.

Milkshake med smak av stratos, limonade uten tilsatt sukker og grønnsaksretter som mellommåltid, er noen av nyhetene.

Vi har tatt en titt og valgt oss ut åtte produkter vi har spesielt tro på vil fenge og bli værende i butikkhyllene.

Den nye serien «Litt mat» fra Fjordland promoterer seg selv med smaksrike retter for alle som trenger smart påfyll i en hektisk hverdag.

- Mellommåltider har tradisjonelt vært preget av usunne eller halvsunne valgmuligheter, sier markedssjef Ellen Molstad Dale i en pressemelding.

Hun mener den nye serien er for den helse- og kvalitetsbevisste.

Produsenten lanserer tre ulike produkter i serien og vi har aller mest tro på smaksvariantene Thai og Orient. Rettene virker annerledes og med mye smak. Vi gir også tommel opp for å bruke digge edamamebønner i Thai-varianten. Og at det følger med dressing, da enkelte grønnsaksblandinger som allerede finnes, ofte kan være tørre.

Q-meieriene skriver at produktet er et resultat av forbrukerinnspill og åpen innovasjon. De har også latt forbrukerne avgjøre hvilken smak den skulle ha,  i sosiale medier. Allerede loves det enda en smak, i september.

Drikken inneholder mye protein, er ikke tilsatt sukker og er laktoseredusert.

Grunnen til at vi tror denne kommer til å selge er mest av alt at drikkeyoghurten kommer i liten kartong og med en lett konsistens.

tratoskua og Litagokua har funnet kjærligheten, ifølge produsentene.

Vi syns egentlig at både milkshaken og sjokoladen virker ganske fristende. I hvert fall for de som liker søtt. For andre kan det muligens bli i kvalmeste laget...

Vi har uansett tro på samarbeidet mellom Tine og Nidar her og tipper den yngste generasjonen kanskje vil juble aller mest.