Diplom-Is skriver på sine nettsider at de har fire nyheter fra småis-kategorien. De byr på «Dream Gresk Sitron» som er en yoghurtis med gresk type yoghurt og sitronsmak.

En annen nyhet er «Royal Lakris Special Edition» som er en fløteis med salt lakrissaus, dyppet i melkesjokolade og tilsatt salte lakrissmaker, skriver Side2/Nettavisen.

Nyheten «Elias» er en saftis med smak av jordbær og lime/sitron, og «Diplom-Is Cookies» er en ny fløteis med kjekssmak og kjeksbiter i krumkakeiskjeks.

Nyhetene fra Hennig-Olsen

Også Hennig-Olsen Is byr på fire småiser i år. «Vaniljepinne» er fløteis med sjokoladetrekk og på sine Facebook-sider skriver iskrem-giganten at «dette er en god venn du ikke visste du savnet».

Nyheten «Crème Premium Karamell» er en karamellis med karamellsaus og biter av myk karamell, dyppet i melkesjokolade. En annen is-nyhet er «Twin» som består av mørk og lys sjokoladeis med sjokoladeovertrekk i vaffelkjeks.

 

Fruktisen «Tiger» har cola- og sitronsmak, og denne lanseringen innebærer også et engasjement med å bevare den utrydningstruede dyrearten. Lanseringen innebærer også starten på et utvidet samarbeid med Kristiansand Dyrepark.

Gjennom et internasjonalt bevaringsprogram støttes dette arbeidet med 1 kroner per solgte Tiger-is, informerer Hennig-Olsen på sine nettsider.

Det er ikke bare i småis-disken vi finner iskrem-nyheter. Tidligere i år har Hennig-Olsen Is blant annet lansert «Dugg Fruit Sorbet» med mangosmak samt Oreo Multipack.

Diplom-Is har lansert en ny yoghurtis i «Dream»-serien med smak av pekannøtter og honningkaramell. En multipack-nyhet fra Diplom-Is er «Fruitero» som er fruktis med mange- og bærsmak.