Støre avlyser, Barth Eide kommer

Jonas Gahr Støre har måttet melde forfall, men Aps tidligere utenriks-og forsvarsminister Espen Barth Eide stiller på Lundetangen i kveld.

Jonas Gahr Støre har måttet melde forfall, men Aps tidligere utenriks-og forsvarsminister Espen Barth Eide stiller på Lundetangen i kveld. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

På grunn av Trond Giskes avgang har Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre måttet melde forfall til Mandagsforedraget på Lundetangen pub i kveld.

DEL

Støre vil mer enn gjerne få komme tilbake ved en senere anledning er tilbakemeldingen fra Ap-lederen.

Men Mandagsforedrag blir det likevel. Aps tidligere utenriks-og forsvarsminister Espen Barth Eide er på plass på Lundetangen klokken 19.00 i kveld og vil foredra om den politiske og internasjonale situasjonen.

Arrangør av Mandagsforedraget, som har gått for fulle hus i hele høst, er TA sammen med Skagerak energi og Lundetangen pub.

 TAs redaktør Ove Mellingen sier at han har forståelse for forfallet.

- Jeg håpet i det lengste at Jonas skulle komme i kveld, men i morges fikk jeg en SMS som forklarte at det ikke gikk på grunn av Giskes avgang som nestleder i går.

 Men Espen Barth Eide er en brukbar erstatter og for alle som er interessert i sikkerhetspolitiske og internasjonale saker er Barth Eide en av de mest sentrale politikerne i Norge. Jeg håper på et bra frammøte selv om Jonas ikke fikk det til.

Her kan folk få en svært tankevekkende og interessant time. Dessuten er det fri adgang og det er en billig måte å få tilgang på spennende tanker sier TA-redaktøren.

Artikkeltags