Gå til sidens hovedinnhold

Stikker Line av med seieren?

Artikkelen er over 5 år gammel

SILJAN/OSLO: Mandag sendes finalen av årets sesong i 71 grader nord. Line Sogn Plassen fra Siljan er en av de tre finalistene som skal kjempe om seieren.

Sist mandag ble det kjent av 26-åringen, som til daglig jobber som advokatfullmektig i hovedstaden, var en av finalistene som førstkommende mandag skal slåss om seieren på TV-skjermen.

Hun forteller til TA at hun ikke hadde forventet å komme med til finalen før turen startet.

– Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente før turen startet. Det var mange sterke deltagere med, og det var ulike turer med ulike utfordringer. Det hjelper å være sterk, men det er vel så mye opp til tilfeldighetene. De siste turene før finalen var ei påkjenning på alle måter, sier Sogn Plassen, som forteller at de siste turene med en 25 kilo tung sekk på ryggen tok på.

– Etter 10-12 timer med 25 kilo på ryggen så blir det tungt, sier Sogn Plassen.

I 71 grader nord var hun med i drøye fem uker på tur og det ble over 30 døgn i lavvo. Samtidig konstaterer hun at hun har klart å holde på hemmeligheten om hvem som vinner finalen, som vises mandag 7. desember på TVNorge.

– Jeg har klart å holde helt tett, men nå er jeg sprekkeferdig. Det er veldig stas å ha kommet så langt, og det har vært vanskelig å ikke røpe at jeg er med helt til finalen!