Nå er det klart når Wisting-serien kommer på TV - se traileren her

  Artikkelen er over 1 år gammel

  Dramaserien baserer seg på to av bestselgerne til Bambles egne Jørn Lier Horst, og Sven Nordin spiller hovedrollen.

  DEL

  – Torsdag 11. april kommer en av tidenes største norske serier på Viaplay og TV3: «Wisting», sier produsentene i en pressemelding.

  Ventetiden er snart over for vårens store krimdrama «Wisting», som er basert på forfatter Jørn Lier Horsts bestselgende bøker om politimannen William Wisting. 11. april vil to episoder slippes på strømmetjenesten Viaplay, og den første episoden vises på TV3 klokken 22.30.

  Sesong 1 av «Wisting» skildrer Horsts to bøker «Hulemannen» og «Jakthundene». Sven Nordin spiller hovedrollen i serien, som består av ti episoder.

  I tillegg til Hollywood-stjernen Carrie-Anne Moss (Matrix-trilogien) spiller Nordin mot kjente norske navn som Mads Ousdal, Thea Green Lundberg, Lars Berge og IMDB-yndlingen Thea Sofie Loch Næss.

  PREMIERE: Historien om krimetterforsker Wisting som tv-serie har premier 11. april

  – Det å få lov til å spille selveste William Wisting, kjent fra haugevis av gode krimbøker signert Jørn Lier Horst, er en stor ære. Jeg er veldig stolt og spent på hva det norske folk vil synes når vi er på skjermen 11. april, sier Sven Nordin.

  – William Wisting er mannen i gata som kanskje skulle vært en enda bedre far, eller brukt enda mer tid på jobb. Han er far til stadig mer voksne og uavhengige barn, og opplever den største drapssaken i lille Larviks historie, avslører Nordin.

  Hovedpersonen selv sier at serien er «forfriskende norsk» i sin edruelighet og framtoning.

  – Larvik spiller en stor rolle gjennom sesongens ti episoder, og det er noe forfriskende norsk med det lokale politihuset, karakterene og seriens framtoning. Vi skildrer jo mennesker med egne liv forbi det politifaglige, og med en helt egen tilknytning til Larvik som hjemsted, sier Nordin.

  Artikkeltags