Mann omkom i arbeidsulykke

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

LANGANGEN: Ulykken skjedde da et dekk eksploderte.

DEL

En mann i 20-årene er omkommet etter en arbeidsulykke i Langangen. Det bekrefter politiet.

Truckdekk eksploderte

Ifølge et vitne TA har pratet med skjedde ulykken da mannen skulle fylle luft i et dekk på en truck. Hjulet skal deretter ha eksplodert, noe som førte til at mannen døde. Politiet melder at eksplosjonen oppsto i forbindelse med dekkskifte på trucken.

Ambulansemedarbeidere forsøkte livreddende tiltak på stedet, men lykkes ikke med å redde mannen. De nærmeste pårørende er varslet om ulykken.

Den tragiske hendelsen skjedde ved et steinbrudd i Langangen. Det ble først meldt at det var Rocks of Norway som drev virksomhet der, men dette er feil.

– Rocks of Norway har leid ut området til et annet firma, slik at de ikke er involvert, sier operasjonsleder Jørn Gustav Larsen i Sør-Øst politidistrikt.

Rocks of Norway skriver til TA i en epost at de ikke har hatt virksomhet på stedet på over to år.

Ikke fra Telemark

Mannen som er bekreftet omkommet bor visstnok Tønsberg, forteller vitne som også jobber på stedet. Dette kan ikke politiet bekrefte, men de forteller at mannen ikke er bosatt i Telemark.

Området er sperret og politiet foretar åstedsundersøkelse.

– Vi oppretter sak og fortsette med videre etterforsking, sier Larsen.

Det var ved halv fire tiden politiet twitret om en alvorlig arbeidsulykke i et steinbrudd. Like etter bekreftet de at mannen var omkommet og at arbeidstilsynet er varslet.

Artikkeltags