Kjeder du deg i lunsjen? Sjekk ut Mari og Kjetils geniale tips!

MATCHENDE NISTESPILL: Vil du bryte opp hverdagen og sprite opp lunsjen? Sjekk ut "Kjetil & Maris nistespill" på Facebook. Foto: privat

MATCHENDE NISTESPILL: Vil du bryte opp hverdagen og sprite opp lunsjen? Sjekk ut "Kjetil & Maris nistespill" på Facebook. Foto: privat

Artikkelen er over 1 år gammel

– Voksne mennesker fjaser for lite, sier Kjetil Vold. Nå håper han at «Kjetil & Maris nistespill» blir en sulten internettbevegelse.

DEL

Konseptet er enkelt: Hvem matcher nistepakka best i klær, form og farge? På Facebook legger Mari Blix-Arna og Kjetil Vold ut konkurrerende bilder, i en etterhvert lang og kreativ tråd. 

– Mari mener det var hun som tok initiativ til nistematchende antrekk som en motreaksjon til lavkarbotrenden som herjet tilbake i 2012.  Men slik jeg husker det så var dette var en ide vi fikk etter å sett Fight Club på fjernsynet, sier Kjetil Vold til Østlandsposten.

– Siden vi begge lever svært komfortable forstadsliv, så var dette så langt vi hadde mot til å gå i å bryte med hverdagens rutiner.

Kan du matche maten din?

Variert kosthold og velbrukt klesskap

– Jeg liker å  leke litt i hverdagen, sier Blix-Arna. 

– Og jeg ser at dette prosjektet bidrar til et variert kosthold.  I tillegg får jeg brukt plagg som ligger innerst i skapet. 

Kjetil Vold istemmer.

Jeg ser at dette prosjektet bidrar til et variert kosthold.  I tillegg får brukt plagg som ligger innerst i skapet. 

– Mange av oss har en arbeidsdag som stort sett er preget av rutiner, da synes jeg at det er hyggelig å ha et kreativt innslag.   

Prosjektet har så langt ikke hatt en helsebringende effekt, ifølge Vold.

– Med mindre man kler seg utelukkende i grønt.

Verdensomspennende bevegelse

Nå har flere, på eget initiativ, meldt seg inn i spillet.

– Moroa foregår per nå i albumet «Kjetil og Maris nistespill» på Facebook, sier Mari Blix-Arna.

– Om noen lar seg inspirere, er det bare gøy.

–  Hva er ambisjonen?

– Uansett hva den opprinnelige tanken var, så håper vi i at dette skal bli en verdensomspennende bevegelse, gjerne like populært som Ball-gensere og jojo-triks, avrunder Kjetil Vold.

Artikkeltags