To pågrepet etter påstått knivstikking

Store politistyrker rykket ut til boligen på Nylende torsdag ettermiddag.

Store politistyrker rykket ut til boligen på Nylende torsdag ettermiddag.

Artikkelen er over 1 år gammel

SKIEN: To menn er pågrepet etter at politiet fikk melding om knivstikking i Skien torsdag ettermiddag. En av de pågrepne er en mann som hevdet at han hadde blitt knivstukket.

DEL

Klokka 14.17 meldte politiet i Telemark på Twitter at tre personer var innbrakt i forbindelse med melding om en knivstukket person på Nylende. En mann ble sendt til sykehus med ukjent skadeomfang.

Han er ikke kritisk skadet, men blir fortsatt undersøkt, meldte operasjonsleder Jørn Gustav Larsen ved Sør-Øst politidistrikt klokken 15.36.

I kveld opplyste politiet at den skadde mannen, en 25-åring fra Skien, ikke lenger er til behandling på sykehuset, men er pågrepet og satt i arrest.

Oppsøkte bensinstasjonen

Operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Sør-Øst politidistrikt sier til NTB at politiet foreløpig ikke er helt sikre på hva som har skjedd.

– En mann fløy på en annen mann i en leilighet. Da kom en tredje mann til unnsetning, sier Aaltvedt.

Det er 25-åringen som skal ha fløyet på en mann i 50-årene. 25-åringen rømte deretter fra leiligheten og inn på bensinstasjonen over gata.

– Han sa at han var knivstukket og ba dem ringe politiet, sier operasjonslederen.

Det var torsdag kveld ikke avklart om han var blitt knivstukket. Også en 46 år gammel mann er pågrepet i saken. Mannen i 50-årene er innlagt på sykehus etter først å ha blitt brakt til legevakta.

Full utrykning

Store politistyrker rykket ut til boligen som ligger like ved Cirkle K-stasjonen på Nylende torsdag ettermiddag.

– Det har vært to sammenstøt i et rusrelatert miljø i Skien. En person er fraktet til sykehuset i ambulanse med ukjent skadeomfang, mens en person blir tatt med til legevakt med kutt i ansiktet, fortalte innsatsleder Asbjørn Løvoll ved Sør-Øst politidistrikt til TAs journalist på stedet.

– Det ble tidlig sagt at en person var knivstukket, men det er noe vi må etterforske mer, la innsatslederen til.

Politiet var på stedet med til sammen fire biler, i tillegg til ambulansepersonell.

Ifølge TAs journalist ble det tatt avhør på stedet.

Artikkeltags