I natt: Fyll, vold og urinering i sentrum

Artikkelen er over 2 år gammel

SKIEN/NOTODDEN/KRAGERØ: Det har vært en travel natt for politiet i Telemark, med mange hendelser relatert til fyll og vold.

DEL

Klokka 00.54 pågrep politiet i Skien en kvinne i 30-årene for vold mot en annen person. Den andre skal ikke ha kommet alvorlig til skade, men kvinnen ble innsatt i arresten.

En beruset mann i 40-årene ble pågrepet i Skien klokka 01.56 i natt, og har måttet tilbringe natten i arresten. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted, og har blant annet sparket til en dørvakt på et utested i sentrum.

Klokka 02.10 tok politiet med seg en beruset kvinne i 30-årene fra et utested i Skien sentrum. Hun etterkom ikke pålegg fra politipatruljen, og ble innbrakt i arresten. 

Politiet måtte også ta hånd om en mann i Kragerø like før klokka 03.00 natt til søndag. Den berusede mannen i 20-årene oppførte seg truende på Kragerø Resort, og ble tatt med til arresten. Han vil bli anmeldt for forholdet.

En mann i 40-årene blir også anmeldt for å ha urinert i Notodden sentrum klokka 01.53 i natt.

Blåste rødt

En kvinnelig bilist i 40-årene ble fotgjenger etter at hun ble stanset på E18 i Sannidal klokka 00.38 i natt. Hun blåste over tillatt verdi, og politipatruljen tok henne med seg for blodprøvetaking. Hennes førerkort er beslaglagt, og hun vil bli anmeldt for forholdet.

Artikkeltags