Smilte mens de stjal fra eldre, nå er kvinnene trolig tatt

Artikkelen er over 4 år gammel

SANNIDAL: Kvinnen smilte mens hun og medhjelperen rappet lommebøker på matvarebutikker. Nå er de trolig tatt.

DEL

I helgen skrev TA om to kvinner som var etterlyst av politiet etter det som kunne virke som et tyveriraid flere steder på Sør-Norge. Også Telemark fikk besøk av de langfingra kvinnene.

STJAL LOMMEBOK - BLE FILMET

Lørdag meldte politiet om en kvinne som hadde fått lommeboken sin stjålet på Rema 1000 i Sannidal i Kragerø. Politiet gikk senere ut med stillbilder fra et overvåkningskamera i butikken. Der kan man tydelig kan se at den ene av kvinnene stikker hånden sin ned i vesken til kunden.

Les saken: Kvinner på tyveritokt - politiet ønsker tips.

De to kvinnene skal også ha begått kriminelle handlinger i en Rema 1000-butikk på Teie i Vestfold tidligere samme lørdag. 

– Det er mye som tyder at de to har vært på en liten runde i området i dag. Rema 1000-butikkene har holdt kontakt, og på den måten fikk de vite at det mest sannsynlig dreier seg om de samme kvinnene, sa operasjonsleder Jan Olaf Jansen til TA i helgen.

Mandag kvled ble filmen vist i TV2 programmet "Åsted Norge".  Det skulle gi resultater, og trolig er det de to etterlyste kvinnene som nå er tatt.

TV 2 melder tirsdag ettermiddag at det var årvåkne kunder på Rema 1000 i Sandnes som kjente igjen kvinnene etter å ha sett programmet mandag kveld. Politiet ble varslet, og en patrulje rykket ut og pågrep to kvinner.

Kvinnene ble pågrepet klokken 11 tirsdag. De er satt i sentralarresten i Stavanger.

– Vi har ikke fått 100 prosents bekreftelse på at det er de, men det er mye som tyder på det, sier operasjonsleder Charles Bøgild til TV 2.

Artikkeltags