Gå til sidens hovedinnhold

«Vi håper du er interessert i golf, men vil også akseptere en interesse for spa»

Artikkelen er over 4 år gammel

KRAGERØ: De fleste arbeidsgivere stiller tøffe krav til sine medarbeidere. Kravene som stilles til den nye medarbeideren på et hotell i Kragerø bør være til å leve med.

«Vi håper du er interessert i golf, men vil også akseptere en interesse for spa», henter det i annonsen for en ny selger til Kragerø Resort.

- Den har ligget ute et knapt døgn og vi har fått flere interessenter allerede, sier daglig leder Hans Petter Hammer ved hotellet.

Så langt kan dette virke som en drømmestilling for alle som liker en avslappet tilværelse, men Hammer henter den ballen ned igjen.

- Nei da, det er en vanlig salgsstilling med normale arbeidsdager. Det betyr at selgeren skal drive med nettverksbygging, ta telefoner og drive aktivt salg ute i felten.

- Så dere frister ikke med late dager i bassenget  i arbeidstiden?

- Nei, og det blir ingen fire timer lange runder på golfbanen heller. Men det er jo greit med en lidenskap for det en holder på med og den som blir ansatt får tilgang til det flotte spaanlegget og golfbanen, reklamerer Hammer.

Om dette holder for å lokke til seg en ny medarbeider gjenstår å se. Hotellet håper å ha den nyansatte på plass på nyåret.