Gå til sidens hovedinnhold

Fortsetter å håve inn: - Folk har fortsatt ikke lært

Artikkelen er over 5 år gammel

KRAGERØ: Onsdag kveld fikk 17 nye bilister fartsbot på E18 ved Tangen i Kragerø.

Senest tirsdag kveld skrev politiet ut 21 forelegg og tok førerkortet fra to sjåfører under en kontroll på E18 ved Tangen i Kragerø. 

Les saken: Her har over 100 fått bot i år

Onsdag var UP-patruljen på plass igjen.

Da fikk 17 nye sjåfører bot for å ha kjørt for fort på stedet. Den som kjørte raskest ble stoppet med en fart på 74 kilometer i timen. Vedkommende fikk en bot på 2900 kroner.

Ingen sjåfører mistet førerkortet denne gangen, men så langt i år har et tosifret antall bilister blitt fotgjengere på denne strekningen. I tillegg til dette er godt over 100 bøter blitt delt ut.

- Det virker ikke som om folk har lært, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Sør-Øst politidistrikt til TA onsdag kveld. Han opplyser at politiet vil fortsette med hyppige kontroller på strekningen.

Det er på grunn av anleggsarbeid på strekningen at fartsgrensen er satt ned fra 80 til 50 km/t. Bekymringsmeldinger fra arbeiderne som jobbet langs strekningen førte til at politiet begynte med hyppige kontroller tidligere i år.

- Det jobbes på stedet helt frem til klokken 20.00 hver kveld, så det er alltid arbeidsvirksomhet på stedet når politiet holder sine kontroller, opplyser Aaltvedt.