Gå til sidens hovedinnhold

Politiet skrev bøter så blekket sprutet

Artikkelen er over 5 år gammel

KRAGERØ: Hele 37 bilister brøt fartsgrensen da UP holdt kontroll på E18 i Kragerø, tirsdag ettermiddag. - Dette er ikke bra, sier politiet.

UP-patruljen i Telemark holdt tirsdag en laserkontroll på E18 ved Tangen i Kragerø. Det pågår for tiden veiarbeid på strekningen, og fartsgrensen på stedet er dermed satt ned til  50 kilometer i timen.

Det var det mange som ikke tok hensyn til, og politiet måtte skrive bøter så blekket sprutet.

- DETTE ER IKKE BRA

Klokken 17.00 kunne operasjonsleder Terje Pedersen melde om det nedslående resultatet av kontrollen. Intet mindre enn 37 bilister brøt fartsgrensen på stedet. 

- Dette er ikke bra, sier operasjonsleder Pedersen til TA. - Dette er en veldig høy overtredelsesprosent, og det er godt merket på stedet at det er veiarbeid og nedsatt grense, legger han til.

ARBEIDERE ER UTRYGGE

Pedersen sier videre at dette er en strekning de ofte får meldinger om. Arbeiderene på stedet skal også ha gitt uttrykk for at de føler seg utrygge med å jobbe på strekningen på grunn av uvettig kjøring.

MISTET FØRERKORTET

Tre av dem som ble stoppet tirsdag ettermiddag holdt en så høy fart at førerkortet ble beslaglagt på stedet.  Den høyeste farten ble målt til 86 kilometer i timen, opplyser politiet.