Nå skal de bruke enda mer penger på hotellet

UTVIDELSE: Kragerø Resort søker å bygge ny konferansesal på 200 kvadratmeter i dette området. Foto: Jon Fivelstad

UTVIDELSE: Kragerø Resort søker å bygge ny konferansesal på 200 kvadratmeter i dette området. Foto: Jon Fivelstad

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

KRAGERØ: Etterspørselen etter konferanser ved Kragerø resort er så stor at resorten søker tillatelse for byggingen av en ny sal.

DEL

– Det er korrekt, Kragerø resort søker kommunen om tillatelse til å utvide konferansekapasiteten med en ny sal på nærmere 200 kvadratmeter, forteller resortdirektør Kim A. Øverland.

Flere vil til Kragerø

– Vi opplever en betraktelig økende etterspørsel på konferansekapasitet, og vil – dersom Kragerø kommune tillater det, bygge en konferansesal som vil ha en av Norges desidert flotteste utsikter for å kunne imøtekomme den. Den nye salen vil i tilfelle også passe ypperlig til bryllup, konfirmasjon og andre typer selskaper, forteller Øverland.

Den nye konferansesalen planlegges bygget på plan to, på deler av den eksisterende takterrassen, tilknyttet eksisterende restaurant og konferansesal. Det er behov for etablering av nytt fundament samt mulig forsterkning av eksisterende konstruksjon i etasjen under (spaavdelingen). For å sikre en god og effektiv drift ønskes det etablert ny direkte kjøkkenatkomst under eksisterende utetrapp slik at man er avhengig av å benytte hotellets trapperom ved betjeningen av ny konferansesal.

Den nye konferansesalen blir tilpasset eksisterende fasadeuttrykk og materialbruk.

Millioninvestering

– Målet er å begynne arbeidene etter sommeren og å ha konferansesalen ferdig i løpet av 2019, slik at vi kan gå inn i det nye året med utvidet kapasitet. Dessuten ble nyttårsfeiringen i 2018 helt fullbooket, og vi håper å kunne tilby Kragerøs befolkning en storslått nyttårsfeiring med den utvidete salen til årets feiring, opplyser Øverland.

Totalt ønsker Fredensborg Fritid å investere ytterligere et tosifret millionbeløp på Kragerø Resort.

Artikkeltags