Robert Walmann (39) hadde fått med besetningen ombord på SAS-flyet da han og kjæresten skulle til Paris. Paret har vært kjærester i elleve måneder.

Det skriver Budstikka.

Halvveis mellom Oslo og Paris gikk Robert en tur mot toalettene.

– Jeg latet som ingenting og gikk fremover i kabinen, dit toalettene er. Der stilte jeg meg bak forhenget slik at Frøydis ikke kunne se meg, forteller Robert til avisa.

Like etter var flykapteinens stemme å høre over høyttaleranlegget.

– JA

– Han sa noe sånt som at flyet er på vei til romantikkens hovedstad, og akkurat i dag er det mye kjærlighet i luften. Jeg husker ikke så godt, for jeg var veldig nervøs. Da kapteinen var ferdig med å snakke, tok jeg mikrofonen og sa til Frøydis at jeg elsker henne høyere enn himmelen. Så gikk jeg på kne og spurte om hun ville gifte seg med meg, sier Robert.

Robert fikk et høyt og klart JA fra flysete 17A.

– Vi fikk applaus og mange gratulasjoner fra de andre ombord på flyet. Flere av dem kom også bort til oss etter at vi hadde landet, for å ønske oss lykke til videre, forteller Robert til Budstikka.

– Er helt i skyene

På SAS' egen Facebook-side skriver selskapet følgende: Kjærlighet i lufta: hun sa ja! Det ble en spesiell dag om bord SK837 til Paris i dag. Robert fridde til sin Frøydis. SAS gratulerer og sier bare; Oh L'Amour!

Robert er oppvokst på Sanni i Skien, men bor for tiden på Billigstad.

Han forteller til TA at han er en glad grenlandsgutt som alltid kommer hjem i ferier.

For tiden jobber han som fulltidspianoentertainer over hele Norge.

Nå er han og den ferske forloveden i Paris.

– Frøydis er overlykkelig og helt i skyene. Vi koser oss! forteller Robert til TA.