TV-personligheten forteller: Han lever livet mange kunne tenke seg

Artikkelen er over 1 år gammel

SKIEN: TV-personligheten og friluftskaren Jens Kvernmo besøker Ibsenhuset til tirsdag. – Dette bør fenge naturfylket Telemark, sier arrangøren.

DEL

Jens Kvernmo kommer til Ibsenhuset med foredraget «Et vilt liv». Det tror arrangør Ole Morten Borgersen bør fenge publikum i Skien. Selv har han bakgrunn fra hundekjøring, og lever et aktivt friluftsliv. Kvernmo ble han kjent med da han overhørte et foredrag i Trøndelag.

– Det er første gang jeg står som arrangør av et event som dette. Jeg gjør det fordi Kvernmo er en interessant type som har gode historier, og er interessant å høre på. Jeg tror det er interessant for mange, og håper mange tar turen, sier Borgersen.

Kvernmo valgte for fire år siden å si opp jobben sin for å følge drømmen om å leve mer på naturens premisser. Han har levert TV-serien «Jens i Villmarka» til NRK, og har stått bak programmet «Alene» på TV2.

- Hvis dette blir en suksess så kan det være aktuelt å hente Kvernmo tilbake igjen, sier Borgersen.

- Trenger vi å reise til Alaska eller Canada for å oppleve villmarksfølelsen? Dette foredraget handler om å ta sats og forlate den siviliserte karusellen, forteller Kvernmo selv om foredraget på egne nettsider.

Artikkeltags