Gå til sidens hovedinnhold

Venter rekordbesøk til boligmesse

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN: Det forventes rekordbesøk under helgens boligmesse i Skien. 85 utstillere inntar Skien Fritidspark.

Fritidsparken har de siste årene vært base for boligmessen i Telemark. Det er forventet at flere tusen mennesker vil ta turen i løpet av helgen.

- Vi har opplevd en 20 prosent økning i besøket for de fire messene vi har arrangert så langt i høst, sier kommunikasjonsansvarlig Majken Svorstøl hos arrangøren Compass Fairs AS.

Årets fokus er på ventilasjon og varme. Dermed vil det være god hjelp å finne dersom du tenker på å bygge ny peis, bytte ut varmepumpen eller installere ventilasjonsanlegg i huset.

Nye boliger

- Publikum vil også finne mange gode ideer til oppgradering av alt fra kjøkken, bad, trapp og tak til gulv, garasje og utemiljø, sier prosjektleder Toril Hallan. Hun understreker at Boligmessen er aktuell både for de som skal gjøre jobben selv, og for de som ønsker å bruke håndverkere.

For dem som vurderer å kjøpe helt ny bolig eller hytte vil det også være hjelp å få.

Skien Boligbyggelag legger ut prosjektet Lekeland Park på Falkum og flere hus- og hytteleverandører vil være til stede.

Sinnasnekker’n

Otto Robsahm bedre kjent som Sinnasnekker’n på TVNorge, kommer både lørdag og søndag. I fjor var det mange som ville slå av en prat med ham.

Han leder også flere konkurranser i løpet av helgen. Konkurransen hvor to telemarkinger har vunnet et splitter nytt hus er vraket. I stedet er det laget en ny konkurranse hvor vinneren får oppussing for 1 million kroner utført av Sinnasnekker’n og hans team.

Messen åpner fredag formiddag og fortsetter gjennom helgen.