Ordfører tar gjerne fire år til

NY PERIODE:  Hjartdalsordfører Bengt Halvard Odden (Ap) vil gjerne være ordfører i fire nye år. Om det skjer er det innbyggerne i Hjartdal som bestemmer.

NY PERIODE: Hjartdalsordfører Bengt Halvard Odden (Ap) vil gjerne være ordfører i fire nye år. Om det skjer er det innbyggerne i Hjartdal som bestemmer. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

HJARTDAL: Nominasjonskomiteen i Hjartdal Ap vil fortsatt ha Bengt Halvard Odden som ordfører.

DEL

Selv om nominasjonsmøtet til Hjartdal arbeiderparti ikke er før i oktober/november har nominasjonskomiteen innstillingen klar.

– Det er med stor glede at vi allerede nå kan bekrefte nominasjonskomiteens innstilling på ordførerkandidat til neste års kommunevalg i Hjartdal kommune, sier komiteen – som består av Anette Langåsdalen, Svein Erik Sletta og Aslaug Djupedal.

Det er dagens ordfører, Bengt Halvard Odden, de snakker om.

– Vi mener det er viktig å synliggjøre nå hvem vi mener skal stå på topp, sammen med etter hvert en bredt sammensatt liste av kandidater, sier de tre.

Bombe

Bengt Halvard Odden er 40 år gammel og bosatt i Sauland sammen med sin familie. Han er utdannet førskolelærer og har bak seg en periode på fire år var organisasjonssjef i Hjartdal kommune. Odden har også vært avdelingsleder for Nav-kontoret i Hjartdal.

Nominasjonskomiteen mener Oddens innsats som ordfører gjør det svært enkelt å nominere han på nytt.

– Hvorfor vil du bli ordfører igjen?

– Det har vært et tillitsverv jeg har fått prøvd meg i i tre år, og som gir meg en unik mulighet til å påvirke og utvikle Hjartdal kommune til det beste for innbyggere og besøkende.

– Føler du at du har tillit nok blant innbyggerne til å bli valgt for andre gang?

– Det er det opp til velgerne å vise når de går til stemmeurnene om et drøyt års tid, men jeg synes det er hyggelig at nominasjonskomiteen vil ha meg på topp på listen.

-Hva er sak nummer en i neste periode?

– Det er vanskelig å si nå – Arbeiderpartiet er i gang med programarbeidet nå og vi må kjøre den prosessen grundig. Jeg er stolt av det nye skolebygget i er i ferd med å sette opp og det nye omsorgssenteret vi skal bygge. Det vil vel ikke være noen bombe at Ap i neste periode vil fortsette å jobbe for barn og unge og eldres ve og vel.

Artikkeltags