Her synger de gospel utenfor politihuset

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN: Rundt 10-15 personer har møtt opp utenfor politihuset i Skien for å synge gospelsanger til støtte for Ingunn Sigrudsdatter som ble arrestert tidligere i dag.

DEL

På en bussholdeplass ved politistasjonen i Skien har et knippe støttespillere møtt opp for å synge gospelsanger til ære for Ingunn Sigurdsdatter som ble arrestert tidligere i dag. Mellom 10-15 personer lot «Kumbaya My Lord» og «When The Saints Go Marching In» runge opp mot lokalene der Sigurdsdatter angivelig skal befinne seg på politihuset.

FIKK SE SIGURDSDATTER

- Da de oppmøtte fikk se Sigurdsdatter i vinduet på politihuset ble det vill jubel, helt til politiet stengte igjen persiennene, sier TAs journalist på stedet.

Bakgrunnen for hele arrestasjonen er at Sigurdsdatter har nektet å betale kommunale avgifter. I dag motsatte hun seg å bli kastet ut fra sitt eget hjem.

SKULLE KASTES UT

For en stund tilbake ble det klart at Ingunn Sigurdsdatter skulle kastes ut fra sin bolig i Skippergata i Skien. Bakgrunnen for utkastelsen var at Sigurdsdatter har nektet å betale kommunale avgifter, da hun ikke anser seg som en del av det norske samfunn.

Mange demonstranter hadde møtt opp utenfor huset for å støtte Sigurdsdatter. Det hadde også politiet. TAs journalist på stedet kunne fortelle at Sigurdsdatter til slutt ble tatt med av politiet og kjørt fra stedet i en politibil.

Les hele saken: Her kastes Ingunn ut av sitt eget hjem

Artikkeltags