Her kastes Ingunn ut av sitt eget hjem

Artikkelen er over 5 år gammel

SKIEN: Ingunn Sigurdsdatter ble mandag kastet ut fra sin bolig som hun anser som en egen stat.

DEL

For en stund tilbake ble det klart at Ingunn Sigurdsdatter skulle kastes ut fra sin bolig i Skippergata i Skien. Bakgrunnen for utkastelsen var at Sigurdsdatter har nektet å betale kommunale avgifter, da hun ikke anser seg som en del av det norske samfunn.

BLE ARRESTERT

I forbindelse med utkastingen hadde et stort oppbud meddemonstranter møtt opp utenfor adressen i Skippergata for å protestere mot utkastelsen av Sigurdsdatter. Politiet var også på plass. - Jeg kan bekrefte at vi bistår namsmannen i forbindelse med en utkastelse på stedet, sa operasjonsleder ved Telemark politidistrikt til TA rett før klokken halv 11.

- DE VIL TA MAKTEN OVER NICELAND

- Det dere gjør hvis dere skal inn her, er å krenke den suverene retten og det kan dere ikke. Ifølge folkeretten som står over politiloven, må dere etablere hvorfor tingretten er en kompetent rett. Tingretten kan aldri være en kompetent rett, så lenge staten har stått bak det største bedrageriet mot folket noen gang – som er å «verdipapirisere» fødselsattesten vår. Som vi har omgjort til en omsettelig verdi, og det er derfor vi ser at alt er til salgs i landet vårt, sa Sigurdsdatter før hun ble ført vekk av politiet.

- Det det handler om i dag har ingenting med banken å gjøre. Det handler om at den norske stat vil ta makten tilbake over oss i «Niceland», og det kan dere ikke gjøre. Så dere må gjerne presse dere inn og bruke tvangsmakt, som dere ofte gjør, men da er dere ikke bedre enn mafiaen fordi det er sånn mafiaen opererer, det sa Sigurdsdatter over megafon til politiet og resten av de frammøtte.

Ingunn Sigurdsdatter ble pågrepet av politiet, og ble fraktet til Grenland politistasjon. Etterpågripelsen møtte et knippe av hennes støttespuillere opp utenfor politihuset for å synge gospel.

Les og hør: Her synger de gospel utenfor politihuset

Ingunn Sigurdsdatter, som tidligere het Ingunn Røiseland, ble landskjent da hun i 2012 meldte seg ut av det norske samfunnet. TA var med da Sigurdsdatter leverte inn passet sitt hos ordfører Hedda Foss Five i Skien.

Les saken: Meldte seg ut av Norge

Senere har hun hevdet at huset hennes i Skien ikke lenger er en del av Norge, men et suverent territorium.

Les saken: Oppretter egen stat midt i Skien

I en avisannonse i våres kunngjorde hun at gårds- og bruksnummeret knyttet til hennes adresse i Skien opphørte den 22.april i år.

- Grunnen (til at eiendommen opphører) er at noen må reagere på den overførselen som skjer av verdier fra grasrota og over i private hender. Landet vårt har allerede mistet nesten alt av suverenitet; det skjønner vi når vi tenker oss om, og ideen om at vi bor i et demokrati hvor de politikerne vi velger inn har reell makt, stemmer ikke, sa Sigurdsdatter til TA tidligere i år.

Artikkeltags