SISTE: Minst en person kritisk skadet og flere forbrent etter brann på eldresenter

Foto: Theo Aasland Valen

Foto: Theo Aasland Valen

Minst en beboer er kritisk skadd og flere andre skal være forbrent etter at det brøt ut brann i et eldresenter i Langesund, søndag kveld.

DEL

Minst en beboer skal være kritisk skadet og flere andre skal være forbrent etter at det brøt ut brann på et eldresenter i Langesund, søndag kveld.

Brann skal nå være slukket, og de ansatte har gjort rede for alle beboerne. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent, melder politiet på Twitter.

- Flere personer er sendt til legevakten, men vi har ikke oversikt over hvor mange det er snakk om, sier operasjonsleder Trond Egil Groth i Sørøst politidistrikt til NTB. Han sier det er for tidlig å si noe om årsaken til brannen. Groth opplyser at det jobbes med å omplassere beboerne.

Det var klokken 19.30, søndag kveld, at nødetatene fikk melding om brann i en bygning i Nustad Skolevei i Bamble.

Politiet meldte kort tid senere at det var snakk om brann i en leilighet på stedet. Dette skal være et eldresenter og evakuering var igangsatt av de ansatte.

Da TAs fotograf var på stedet var det verken synlig røyk eller flammer på stedet. det var møtt opp et stort oppbud av utrykningskjøretøy på stedet.

Artikkeltags