Hektisk helgstart for politiet

Politiet i Telemark har hatt en meget travel start på helgen.

Politiet i Telemark har hatt en meget travel start på helgen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Telemark politidistrikt har gjort unna en meget travel ettermiddag og tidlig kveld. Bading i Porsgrunnselva, burning på Dyrskuplassen og promillekjøring med båt, er bare noen av sakene de har måttet ta tak i.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Her er en oppsummering av hva politiet har måttet handskes med så langt denne fredagen.

Pågrepet for tyveri

PORSGRUNN: I forbindelse med oppdrag med å sjekke noen personer som holdt på rundt en bil ble en person pågrepet fredag kveld. Vedkommende var etterlyst fra Agder politidistrikt mistenkt for tyveri av en stor pengesum tidligere på dagen. Personen forsøkte å svelge narkotika da han ble tatt, men politiet hindret dette og anmelder vedkommende for besittelse av narkotika. Personen ble hentet av patrulje fra Agder politidistrikt fredag kveld.

Fjernet fra Dyrskuplassen

SELJORD: Fra politipatruljen i Seljord ble det meldt at de hadde fjernet en uønsket gjest fra Dyrskuplassen fredag ettermiddag. Personen hadde ikke betalt inngang og han var uønsket på stedet, og nektet adgang til stedet. Han ble av politiet pålagt å holde seg borte, og orientert om at han ville bli pågrepet dersom han kom tilbake. Gjesten var midt i tyveårene og fra Rauland.

Truet betjeningen

SKIEN: Securitas anmodet om bistand fra politiet til et kjøpesenter i Skien på fredag. De hadde problemer med en truende person som nektet å forlate stedet. Personen forlot stedet før patruljen kom frem, men forholdet vil bli anmeldt.

Kjørte med falske skilter

BØ: Politipatruljen stanset en Mercedes som hadde påsatte kjennemerker som tilhørte en annen bil i Bø sentrum på fredag. Vedkommende som kjørte bilen hadde heller ikke gyldig førerkort. Fører var en mann i begynnelsen av 50 årene fra Sandefjord, og han mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Passasjeren var en mann i slutten av 30 årene og fra Stavern. Bilen de kjørte var også påsatt falsk understellsnummer, og den ble tauet inn for kontroll. Begge personene ble pågrepet og innsatt i arrest.

Badet i Porsgrunnselva

PORSGRUNN: Fra Porsgrunn kom det rapporter om en person som lå og kavet ute i elva fredag ettermiddag. Røde korsbåten reiste til stedet, og en politipatrulje rykket også ut. Vedkommende kom opp av elva når politiet ankom, og han forklarte at han bare hadde svømt seg en tur. Svømmeren var i fin form, og fikk raskt på seg tørre klær.

Villmannskjøring på Dyrskuplassen

SELJORD: En person ble pågrepet av politiet på Dyrskuplassen mistenkt for villmannskjøring og kjøring i alkoholberuset tilstand fredag kveld. Vedkommende ble tatt etter å ha spunnet i stykker dekk på en bil slik at det tok fyr i bilen.

Promillekjøring med båt

BAMBLE: Fra Langesund kom det melding om at en person hadde kommet til sjøterrassen med båt, og der hadde han kjørt inn i en annen båt. Fører skulle være veldig beruset i følge rapportene, og politiet rykket ut til stedet.

Ordensforstyrrelse Dyrskuplassen

SELJORD: To personer ble pågrepet da de forsøkte å hindre brannvesenet ved slukking av brann i en bil fredag kveld. De vil bli anmeldt for forholdet og kan vente seg reaksjoner på dette forholdet, melder politiet.

Vinglete kjøring

NOTODDEN: Politiet fikk inn melding om en bil som kjørte vinglete over Meheia på fredag. Bilen ble stanset av politiet, på tross av den vinglete kjøringen var alt ok med fører, melder politiet.

Artikkeltags