Ber om fullmakt til mer sponsing

VIL STØTTE: Ordfører Hedda Foss Five vil støtte Odd med mer penger i ny samarbeidsavtale.

VIL STØTTE: Ordfører Hedda Foss Five vil støtte Odd med mer penger i ny samarbeidsavtale. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN: Ordfører Hedda Foss Five (Ap) ber formannskapet om fullmakt til å framforhandle ny samarbeidsavtale med Odds ballklubb.

DEL

Skien kommune har siden 2010 hatt en samarbeidsavtale med Odds ballklubb. I fjor gikk Skien kommune inn med 270 000 kroner for samarbeidsavtalen Odds ballklubb, hvorav 93 000 kroner var prestasjonsbonus som følge av gode sportslige resultater nasjonalt og internasjonalt.

Nå ber ordføreren om fullmakt fra formannskapet til å framforhandle en ny samarbeidsavtale. Pengene skal tas fra formannskapets disposisjonskonto på 430 000 kroner, der det så langt er bevilget 50 000 kroner til både Skien ishockeyklubb og Røde Kors. Til gjengjeld får kommunen gjestebord på VIP-tribunen som også benyttes av Vekst i Grenland, som inviterer med næringslivet til alle kamper. I tillegg inviteres alle femåringer i barnehagene og SFO til egne cup-er på Skagerak Arena.

– ODD er Skiens og Telemarks største og beste merkevare. En samarbeidsavtale med ODDs ballklubb gir gode synergieffekter. Ordføreren ser det som viktig at hun i sitt arbeid for Skien kommune har mulighet til å dra nytte av merkevaren, skriver ordføreren i sin saksframstilling.

Artikkeltags