Grunnstøting, slåssing, tyveri og urinering

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Det har vært litt av hvert å henge fingrene i for politiet natt til søndag. Her kan du lese hvilke oppdrag lovens lange arm har rykket ut til.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Skadeverk lastebiler

LUNDE: Det er gjort skadeverk på flere lastebiler som har stått parkert ved jernbaneundergangen i Lunde. Det er ikke opplyst hva skadeverket går ut på. I forbindelse med dette er det observert en mørk Mercedes stasjonsvogn.

Grunnstøtt seilbåt

KRAGERØ: Klokka 22.22 meldte HRS om en seilbåt som har gått på grunn på Beverskjær innenfor Jomfruland. HRS fulgte opp saken med å sende redningsskøyte fra Langesund. Kl 2305 meldte HRS at de har kontroll på båten, og at de har lagt til på Jomfruland. Båten hadde selv kommet seg av grunna. Ingen skade på båt eller person.

Grovt tyveri fra bolig

SKIEN: Det er forøvet innbrudd i et hus i Amtmand Aals gate. Beboerne i huset er på ferie i utlandet. Det er stjålet blant annet 3 TVer, DVDer, PC samt en rekke gullgjenstander. Politiet har vært på stedet og sikret spor, og oppretter en sak på vegne av fornærmede.

Ikke penger til taxi

SKIEN: Politiet dro til Greg. Dagssons gate hvor en taxisjåfør trengte bistand da en kvinne ikke var i stand til å betale for seg. Kvinnen opplyste til politiet at hun har penger hjemme. Politiet fulgte etter taxien til kvinnens bopel hvor hun betalte for seg.

Tyveri av mobiltelefon

SKIEN: Melding om at en mann traff tre afrikanere ved rundkjøringa i Duestien. De ba om å få låne hans mobiltelefon. Da han ga den til de løp de fra stedet. Det ble ikke fremsatt trusler så tyveriet kan ikke karakteriseres som et ran.

Legemskrenkelse på Notodden

NOTODDEN: Melder at en person har blitt slått til i hodet ved Carbiden pub i Storgata. Ingen alvorlig skade, men blødde fra et kutt. Ambulanse ble rekvirert. Det viste seg at det hadde vært en krangel hvor den skadde hadde blitt dyttet og slått hodet i asfalten. De øvrige hadde forlatt stedet.

Døddrukken mann

KRAGERØ: Melding om en døddrukken mann på Bybrua. Politiet til stedet. Mannen som bor på Helle ble kjørt til legevakta grunnet beruselsen. Ble videre tatt hånd om av en kamerat.

Urinering i sentrum

BØ: En person blir anmeldt for å ha urinert på offentlig sted i Bøgata. 31 åringen som er anmeldt er fra Bø. Han ble bortvist fra sentrum.

Stakk hull i dekk på politibil

PORSGRUNN: Mens en politibil stod parkert i Storgata stakk en mann hull i det ene dekket på bilen. Personen løp fra stedet. Mannen var iført en mørk jakke med striper på ermene. Greide å komme seg vekk.

Ordensforstyrrelse offentlig sted

SKIEN: En person ble innbragt for ordensforstyrrelse i Torggata. Han hadde vært innblandet i slåssing. Han blir anmeldt for dette, samt for å ha oppgitt falsk personalia til politiet. Mannen er 21 år bosatt i Skien.

Ordensforstyrrelse offentlig sted 2

PORSGRUNN: En beruset 20 år gammel mann fra Skien nektet å etterkomme pålegge fra politiet om å fjerne seg fra sentrum. Kom tilbake flere ganger. Han ble innbrakt til sentralarresten hvor han ble innsatt i drukkenskapsarrest. Han kan vente seg en anmeldelse.

Overstadig beruset

KRAGERØ: En overstadig beruset lokal mann på 23 år ble kjørt til legevakta for sjekk fra sentrum. Han ble påtruffet utenfor Onkel Oskar. Ble dimmitert på legevakta.

Artikkeltags