Kjæresten til savnede Eirin (43) utlyser dusør

43-åringe Eirin Mikkelsen fra Bergen forsvant i svenske Landskrona på julaften. Hun og kjæresten hadde vært på et restaurantbesøk tidligere på kvelden. Foto: PRIVAT Foto: (Bergensavisen)

43-åringe Eirin Mikkelsen fra Bergen forsvant i svenske Landskrona på julaften. Hun og kjæresten hadde vært på et restaurantbesøk tidligere på kvelden. Foto: PRIVAT Foto: (Bergensavisen)

Av

– Jeg gir penger til den som kan gi meg informasjon som kan løse saken, skriver kjæresten til den savnede bergenskvinnen Eirin Mikkelsen i sosiale medier.

DEL

43-åringen fra Bergen forsvant i svenske Landskrona på julaften. Hun og kjæresten hadde vært på et restaurantbesøk tidligere på kvelden, skriver Bergensavisen (BA).

Siden har Eirin Mikkelsen vært sporløst forsvunnet. Til tross for en storstilt leteaksjon i Sverige har hun ikke blitt funnet.

Mikkelsen har tidligere bodd i Grenland, hvor hun også giftet seg med en grenlandsmann.

Politiet har nå avbrutt søket, men familie og venner gir ikke opp håpet. Heller ikke Mikkelsens kjæreste, skriver BA.

Utlover stor belønning

I et innlegg på Facebook utlover han penger i dusør til den som kan bidra meg opplysninger som kan løse mysteriet, og gjøre at Mikkelsen blir funnet, skriver svenske Aftonbladet.

– Alt jeg eier og har, sier mannen når avisen spør hvor mye han er villig til å betale for at kjæresten kommer til rette.

Det blir ikke nevnt noen konkret sum på dusøren.

Politiet er fortsatt interesserte i tips som kan oppklare saken.

– Det er ingen ting nytt i saken. Vi etterlyser fortsatt tips. Når det gjelder private intiativ, som utspillet fra Eirins venn, kan vi ikke kommentere, sier politiets pressetalsmann Richard Lundqvist til BA onsdag kveld.

Lette i tre dager

Etter tre dager med søk i havneområdet og i sjøen i Landskrona, avsluttet svensk politi søket etter 43-åringen.

Hun har vært savnet siden julaften. Da ble hun sist sett ved 23-tiden ved Skeppsbron, der en del skyssbåter legger til.

Etter julemiddagen skal paret ha gått bort til en venn som bor sentralt i Landskrona. Rundt midnatt skal paret ha gått mot havnen, og Mikkelsen skal ha gått litt foran kjæresten.

Da hun plutselig forsvant skal mannen ha lett febrilsk etter henne, da han forsto at hun var borte.

Mobilen til Mikkelsen er beslaglagt av politiet. Den analyseres fremdeles, og det tar tid, opplyser pressetalsperson Katarina Rusin hos Polisen i region sør.

Artikkeltags