Gjør som Tufte

Artikkelen er over 14 år gammel

LANGESUND: Arrangørene ønsker at lokale Tufte-lag stiller opp i det store bedriftsidretts-arrangementet i Skjærgårdshallen neste måned.

DEL

Det er fjerde året bedriftsidrettslaget i Bamble kommune arrangerer det store bedriftsidrettsstevnet, og det er ventet så mange som 1000 deltakere i løpet av tre hektiske dager i begynnelsen av mars.

Arrangementet er også lagt opp til at deltakerne kan ta med familien på en «sydentur» med bading mellom «slagene» og eventuelt overnatting i Badeparken.

TUFTE-LAG

Nytt av året er at Arne Klindt fra Bamble Bedriftsidrettslag ønsker seg såkalte Tufte-lag som åpner opp for alle som vil kan delta i denne cupen. Det viktige er nemlig glede og sportslig utfoldelse.

- For oss er det viktig at alle som vil kan delta i et eller annet. Vi vil at Skjærgårdshallen skal være et aktivitetshus for alle, sier han.

«OLD BOYS AND GIRLS»

I Skjærgårdshallen blir det et yrende liv fra 3. til 5. mars med deltakere i alle aldre som er med i mosjons- eller bedriftsidrettslag. Spesielt invitert er kjendislaget Tufte IL og old-boyslagene til Vålerenga, Lillestrøm, Start og ODD i femmerfotball.

Så morsom er denne formen for idrettsglede at Arne Klindt og daglig leder i Skjærgårdshallen, Henning Thorstensen, forsøker å få TV Norge til å sende fra arrangementet.

- Vi jobber med Tufte IL og fjernsynet, men har ikke fått noen bekreftelse ennå, sier Klindt.

- I denne Tufte-turneringen kan alle venneforeninger, velforeninger eller borettslag melde seg på. Tufte-arrangementet er lagt til søndag 5. mars. Og da er det om å gjøre å engasjere heiagjenger med alt av utstyr for å skape liv i hallen, sier Klindt.

MANGE AKTIVITETER

Det er ikke bare femmerfotball de tre dagene cupen varer. Her skal det spilles innebandy og håndball. Og for lag fra Bamble blir det Bamblemesterskap.

Her trenger ingen å være topptrent for å delta. Dette skal være morsomt og på mosjonsnivå.

Arne Klindt regner med at det kommer rundt 160 lag fra hele Sør-Norge. Det betyr rundt 1000 deltakere i løpet av tre hektiske dager.

- Vi har også forsøkt oss på en invitasjon til svenske og danske bedriftslag. Påmeldingen går ikke ut før 15. februar og invitasjonen og programmet kan leses på kommunens hjemmesider eller ringe til kommunen, sier Arne Flindt, som leder et bedriftsidrettslag med 450 medlemmer som er det største i Telemark.

Artikkeltags