Dette skjedde mens du sov: Hadde med seg kniv på byen

GRENLAND: Det har vært en travel natt for politiet i Grenland. Flere personer har oppført seg ufint i fylla.

DEL

Klokken 21.50 lørdag kveld ble en kvinne i 20-årene tatt med av politiet fra et utested i Skien sentrum da hun var ute av stand til å ta vare på seg selv.

Fem minutter over midnatt ble en kvinne i 20-årene tatt med fra en privatadresse i Skien sentrum etter melding om bråk på stedet. Ifølge politiet skal hun ha spyttet på politipatruljen, og hun blir derfor anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann.

Klokken 00.13 ble en beruset mann innbrakt fra et utested i Skien sentrum etter at han kranglet med ordensvaktene der. Han anmeldes for dette.

Omtrent på samme tid, klokken 00.17, måtte en beruset mann i 60-årene tilbringe natta i fyllearresten etter at han slo til en ordensvakt på et utested i Skien sentrum. Han kan vente seg en reaksjon fra politiet i ettertid.

Rett over klokken 2 natt til søndag stoppet politiet en mann i 30-årene i Jernbanegata i Porsgrunn. Han hadde med seg kniv på byen og vil bli anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted. Mannen ble også bortvist fra sentrum, men hadde slettes ingen ønsker om å etterfølge dette. Mannen gjorde ikke som politiet sa, slik at han etterhvert havnet i arresten. Han anmeldes for dette.

Klokken 2.10 ble en mann i 20-årene sendt vekk fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse. Også dette skjedde i jernbanegata.


Artikkeltags