Knut Arntzen gikk dundrende konkurs med Torvet 14 AS. Det medførte at Bamble og Langesund sparebank overtok som pant, en av leilighetene til Arntzen eiendom i Vaterlandgate 6-8 og solgt denne videre.

Selskapet Arntzen eiendom er det ikke noe igjen av økonomisk etter konkursen i Torvet 14 AS. Derfor kan det bli vanskelig å få håndverkere til å sluttføre arbeidene.

BARE TRIST

- Jeg synes det er trist at det skal være slik at vi må klage. Men for meg er 50 000 kroner mange penger og de kan være tapt, for det ser ikke ut til at balkongen blir godkjent.

- Jeg har en rekke punkter som ikke er utbedret. Det gjelder ventilasjon på barnerommet som datteren min måtte flytte ut av fordi hun ble syk av mugg og fukt fordi ventiler mangler. Det elektriske anlegget er ikke ferdig, malerarbeidene er slurvete, for å nevne noe, sier Westby.

SLETT HÅNDVERK

Hege Hesthammer nevner i brevet til kommunen en rekke forhold der det elektriske anlegget ikke er godkjent, manglende ventiler slik at vinduene må brukes til lufting. De går derfor trengt og har slått seg av på grunn av fuktighet.

- Jeg fikk en takstmann til å reklamere på arbeidene etter at jeg flyttet inn. Den var nedslående med en rekke mangler.

- Da vi kjøpte leilighetene, var vi av den oppfatning at det var et godkjent byggmesterfirma som sto for ansvar og utførelse, ikke ufaglært Knut Arntzen, sier Hege Hesthammer.

Påstanden om at det er Knut Arntzen som har snekret, malt og lagt belegg og fliser, avviser Monica Arntzen.

- Knut Arntzen har bare vært hjelper og ryddet i de to leilighetene, sier Monica Arntzen på vegne av Arntzen eiendom.