Historisk godt resultat for Fjord Line

2017 ble et rekordår for Fjord Line. Selskapet hadde særlig god utvikling på linjen mellom Sandefjord og Strømstad. Foto: Fjord Line

2017 ble et rekordår for Fjord Line. Selskapet hadde særlig god utvikling på linjen mellom Sandefjord og Strømstad. Foto: Fjord Line

Artikkelen er over 1 år gammel

Med markant volumvekst, omsetningsvekst og økt overskudd, kan fergerederiet vise til et historisk godt 2017.

DEL

Driftsresultatet ble på over 300 millioner kroner, resultatforbedring på hele 52,6% fra 2016 og en vekst på nær 350 millioner fra 2013.

– Alle nøkkeltall forteller at selskapet som helhet forsetter å utvikle seg i riktig retning. Vi har gjennomført en viktig snuoperasjon, som tilfører en helt annen styrke og stabilitet til selskapet, sier konsernsjef Rickard Ternblom.

Sterk vekst på flere ruter

Fjord Lines fem fergeruter er alle i vekst, og særlig Sandefjord-Strømstad og Hirtshals-Langesund hadde god utvikling i 2017.

– 2017-resultatene danner et godt grunnlag for fortsatt vekst. Det passer bra, ettersom vi går nye år med kraftig ekspansjon i møte. I 2020 settes blant annet en ny katamaran i trafikk på linjen Kristiansand-Hirtshals, og vi vil seile ytterligere to rundturer på Sandefjord-Strömstad-linjen hver dag fra 2020. Dette er spennende tider for Fjord Line, sier Ternblom.

Artikkeltags