Slett denne appen og få 20 prosent bedre batteri

FACEBOOK: Facebook-appen er en av de mest brukte på vår iPhone. Den kan samtidig bruke opp så mye som halvparten av batteriet. Foto: Lars Wærstad

FACEBOOK: Facebook-appen er en av de mest brukte på vår iPhone. Den kan samtidig bruke opp så mye som halvparten av batteriet. Foto: Lars Wærstad

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Facebook-appen krever mye av batteriet på både iPhone og Android-mobiler.

DEL

I oktober 2015 fikk Facebook kritikk så ørene flagret etter at en oppdatering av Facebook-appen sugde batteriet på mobilen tom for strøm, skriver Side3.

Facebook medga den gang at der var et problem med appen. Uten grunn sendte den mer eller mindre uavbrutte forespørsler til telefonens prosessor.

Facebooks utviklingssjef, Ari Grant, sammenliknet det hele med å ha et barn i baksete som ustanselig lurer på når bilturen er over, og sa at de hadde en fiks for problemet.

Nå er imidlertid brukerne i harnisk igjen, skriver den britiske nettsiden Metro.

Android Central-journalist Russell Holly la merke til at levetiden på batteriet på sin androidmobil økte betraktelig etter at han slettet appen til Facebook.

På nettforumet Reddit tester en rekke brukere det samme, og rapporterer at batteritiden kan øke med hele 20 prosent bare ved å slette appen.

Som skjermbildene nedenfor viser, gjør Facebook-appen krav på mye av batteriet på en iPhone 6S også. Appen er samtidig den av appene som brukes mest i tillegg til nettleseren Safari.

Artikkeltags