Nå kjøper han enda et reklamebyrå

Artikkelen er over 1 år gammel

PORSGRUNN: Emil Eriksrød og R8 Edge har kjøpt opp Onezero designbureau. De ansatte blir med videre i R8 Edge.

DEL

Avatalen ble undertegnet torsdag.

- Vi ser at endringer skjer raskere og raskere. Ny teknologi og digitalisering blir viktigere enn noen gang. Oppkjøpet av onezero er et ledd i R8s satsing mot å ligge i tet innenfor disse områdene, skriver administrerende direktør Emil Eriksrød i R8.

Onezero designbureau har mer enn 15 års fartstid og har markert seg gjennom en rekke bemerkelsesverdig gode designløsninger for spennende kunder lokalt og nasjonalt.

Onezero besitter spisskompetanse som kompletterer dagens R8 Edge på en optimal måte. Dette vil sette R8 Edge i stand til å konkurrere om noen av landets mest spennende kunder og oppdrag, mener R8 direktøren.

R8 Group vil fortsatt eie 50 % av aksjene i R8 Edge. Gründer av onezero Kristian Grønevet går inn på eiersiden i R8 Edge, som en av de ansatte som til sammen eier den andre halvparten av byrået.

Han benekter at det er et nederlag at merkevaren Onezero nå forsvinner.

- Samtalene med Emil, Tommy og R8 Edge gjorde valget lett. Selv om navnet onezero forsvinner, blir alle våre fem kreatører med videre, og det føles nesten som å ta en snarvei. Nå går vi inn i det nye året som byrået vi drømte om å bli først om 10-15 år, sier Kristian Grønevet i Onezero designbureau.

Byråleder Torunn Stavran Johansen i R8 Edge er også positiv til det som skal skje.

- Vi har et flott år bak oss som R8 Edge; med meget gode resultater og flere nye kunder. Ingen av oss har angret en eneste dag på beslutningen om å bli en del av R8. Nå styrker vi oss kraftig, ikke minst på digital design, og vi gleder oss til å få enda fem dyktige medarbeidere. Jeg synes dette er en fantastisk dag for alle, ikke minst for kundene våre, sier Stavran Johansen.
 

Artikkeltags