Litt etter klokken halv to natt til søndag fikk politiet melding om en 19 år gammel mann fra Porsgunn som var god og full og oppførte seg lite pent utenfor Tordenskiold i Langesund. Først slo han til en mann fra Bamble så han falt i bakken og deretter skallet han til en annen kar, også han fra Bamble. Ingen av de to ble alvorlig skadet. 19 åringen fra Porsgrunn ble tatt med til politiets arrest og kan vente seg en bot når han våkner.

Nektet å følge politiets pålegg

Noen minutter senere måtte en patrulje ta turen til utestedet Bar i SKien. De hadde problemer med en gjest som de tidligere var nektet adgang og ba om hjelp fra politiet. Da politiet kom til stedet nektet han fortsatt å følge ordre om å gå fra plassen. Han ble derfor tatt med inn til politiets arrest. Mannen er 24 år og bor i Skien, han kan vente seg en bot etter dette.

Mer bråk i Langesund

Litt før klokken to må politiet ta hånd om en annen kranglete 19-åring fra Porsgrunn, som også har fått i seg litt for mye i Langesund. Han oppførte seg kranglete og provoserende overfor andre. Han ble gjentatte ganger bedt om å forlate stedet, men 19 åringen var ikke særlig interessert i det. Han ble derfor satt inn i politibilen og overlevert til sine foreldre som kom i møte og hentet han. Han kan vente seg en bot for ikke å etterkomme politiets pålegg.

Slått ned

En person ble slått ned utenfor Mets Spotsbar i Skien. Ambulansen ble tilkalt og kjørte til stedet, men vedkommende ville ikke ha hjelp.

Slått til i Langesund

To ganger slo en 19 år gammel mann fra Bamble til en annen kar på torvet i Langesund. Den fornærmede parten vil anmelde dette og de to vil bli kalt inn til avhør.

Vill ungdomsgjeng på Herre

Politiet fikk melding om at en gjeng ungdommer gikk helt bananas utenfor Meieriet pub på Herre i Bamble. Politiet rykket ut til stedet, men da de kom fram hadde ungdommene forlatt åstedet. Men før det hadde de ramponert en bil som stod parkert der. Dette er anmeldt og politiet har en brukbar beskrivelse av gjerningspersonene.

Slåssing i Domuskrysset

Politiet fikk flere meldinger om at det var svært ampert utenfor Park restauranten da utestedet stengte dørene for natten. Det var flere personer som slåss. Politiet var på den tiden opptatt med andre alvorlige oppgaver. Slåsskampem flyttet seg opp til lyskrysset ved Domus og da politiet nærmet seg med blålys fant noen av slåsskjempene det best å stikke fra stedet. Etter hva politiet erfarer ble ingen alvorlig skadet. Saken vil trolig få et etterspill og politiet har et brukbart signalement på de som dro før politiet kom.

Mann slo dame

En 54 år gammel mann fra Notodden slo til en dame i Storgata på Notodden natt til søndag. Politiet på Notodden vil etterforske dette og kalle de to inn til avhør.

7 passasjerer i en personbil

En 18 år gammel mann hadde gitt plass til litt i meste laget mange passasjerer på veg hjem fra Langesund natt til søndag. 3 av passasjerene måtte ta beina fatt og sjåføren kan vente seg en bot for dette.

Slåsskamp på legevakta

To personer slåss så fillene føyk inne på legevakta i Skien. Personalet der borte synes ikke noe om det og ba politiet om bistand. En vindusrute og et bilde ble smadret i kampens hete. Den mest ivrige i kampen, en 20 år gammel mann fra Skien ble tatt med til arresten og kan vente seg en bot.

Krangle restaurantgjest

- Vaktene på utestedet Den Gode Nabo i Bø gjorde helt rett da de nektet en 24 å gammel mann fra Bø å komme inn natt til søndag, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt.

Mannen var nemlig overstadig beruset da han ønsket å entre stedet. Men 24 åringen ga seg ikke med det. Han ville inn. Da politiet kom og ville notere hans navn og adresse tok han tak i notisblokka til politibetjenten for å hindre han i å gjøre jobben sin. Bøheringen reagerte heller ikke på politiets gjentatte ordre om å forlate stedet. Det endte med at 24 åringen ble kjørt til arresten i Skien. Han kan vente seg en bot for dette.