Kvinne ble med mann hjem fra byen – kjørte bilen hans i vegg dagen derpå

SPANT SEG NED I GRUSEN: Kvinnen fant åpenbart ikke ut av dette med revers, og ble stående å spinne inn mot veggen. (Foto: Rune Folkedal)

SPANT SEG NED I GRUSEN: Kvinnen fant åpenbart ikke ut av dette med revers, og ble stående å spinne inn mot veggen. (Foto: Rune Folkedal)

Artikkelen er over 3 år gammel

Kvinnen våknet opp hos en mann i Drammen, men ville hjem til seg selv. Hun tok bilen hans mens han sov, men fant ikke revers, og kjørte bilen rett i en vegg.

DEL

LANDET RUNDT:Det var en nabo som så det som skjedde, skriver dt.no.

Han kunne fortelle til politiet at han så en kvinne komme ut fra en bolig i Landfalløya i Drammen og sette seg inn i en bil som sto parkert ikke langt fra en vegg. Kvinnen startet bilen og ga gass, og banket rett i veggen.

Åpenbart var hun ikke i stand til å finne ut av revers på bilen, og ble dermed stående å spinne inn mot veggen, så det til slutt begynte å ryke og lukte svidd.

Da satte hun fra seg bilen og gikk sin vei.

Politiets operasjonsleder Rune Hunshamar sier politiet tok kontakt med bilens eier.

– Han kunne fortelle at han ikke var sikker på navnet til kvinnen, sier Hunshamar.

Mannen lå og sov da politiet tok kontakt med ham, og han ante ikke noe om at kvinnen hadde dratt og forsøkt å stjele bilen hans. Derrmed visste han heller ikke at bilen nå etter alt å dømme har noe mer slitte fordekk, og kanske også noe slitasje på clutchen.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 09.23.

De rykket ut, men kunne først ikke finne kvinnen.

Rundt klokken 11.00 melder politiet at de har vært i kontakt med kvinne, som innrømmer å ha startet bilen og forsøkt å kjøre avgårde.

Ifølge politiet var hun beruset da politiet kom i kontakt med henne, og ble tatt med til blodprøve.

Artikkeltags