Gå til sidens hovedinnhold

Mille-Marie Treschow har gått bort

Artikkelen er over 2 år gammel

LARVIK/SKIEN: Den 64 år gamle forretningskvinnen som eier store skogsområder i Telemark er død.

– Det er med stor sorg vi må meddele at vår mor Mille-Marie Treschow døde etter sykdom lørdag 29. september, 64 år gammel sier eier og styreleder i Treschow-Fritzøe, Michael Stang Treschow til avisen.

Det var i begynnelsen av 2016 han overtok alt, etter sin mor.

Overtok etter sin mor – nå eier Michael (29) 685 eiendommer 

Stang Treschow er den nest største grunneieren i Telemark, og de eier hele 80 prosent av Siljan kommune.

Selskapets skogseiendom strekker seg fra hjemkommunen Larvik og helt opp til Kongsberg, og brer seg også utover både Andebu, Lardal og Porsgrunn kommune.

Høyt respektert

Mille-Marie Treschow ble født 3. april 1954 i Larvik i Vestfold. Hun var en høyt respektert og anerkjent brukseier og forretningskvinne. I 1986 overtok Mille-Marie Treschow driften av Treschow-Fritzøe, og hun brukte store deler av sitt liv til å bygge opp og modernisere konsernet som i dag har aktiviteter innen skog, eiendom, steinindustri og byggevarehandel.

– Mamma hadde et stort hjerte for Treschow-Fritzøe og alle som jobber her. Hun har hatt stor betydning for utviklingen av selskapet fra et tradisjonelt skogsdriftselskap til et moderne industrikonsern. Selv om hun var ute av den daglige drift var hun sterkt engasjert i selskapet. Det var dette hun levet og åndet for, sier Michael Stang Treschow som ber om at familien får fred i en krevende tid.
Mille-Marie Treschow var datter av brukseier Gerhard Aage Treschow og Nanna f. Treschow.

Saken oppdateres.